Alıntı:
mavera Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
erenon Nickli Üyeden Alıntı
yok onu daha çok LDP liler yaptı seçimelerde.hiç unutmam2002 kasım seçimlerinde LDP li bir bayam milletvekili adayı seçim çalışmalarına süs köpeği ile katılmıştı millet yiycek ekmeği bulamıyor bu elinde finosuyla seçim çalışması yapıyor 
|
liberalizm deyince aklima avrupadaki yesiller partisi geliyor..bana göre tam bir "ot" parti..herseye özgürlük altinda topluma ters düsecek isteklerde bulunuyorlar..
alkole,zinaya, escinsele, eroine evet ama hayvan katlediliyor diye kurbana, agac katlediliyor diye hristiyan bayramina hayir diyorlar..
onlara kalsak simdi bisikletle ise gidiyorduk ama iyi bir yanlari var yabanci haklarini cok iyi savunuyorlar  ..
besim tibuk alem adamdi..o adami daha cözemedim siyasete bayagi zaman ve para harcadi umdugunu bulamayinca geldigi gibi gitti..
bazi aykiri istekleri vardi beni en cok güldüren ise futbolda seyir zevki icin ofsayt kaldirilsin istegiydi 
|
eroin meselesine karşı bende çok hassasım, toplumda gerçekten şiddetli bir savaş verilmeli hatta keşke bu savaşı ak gençlik başlatsa derim.
zina nedir ne değildir yani evli erkeklerin, bayanların kaçamak yapması zina oluyormu yoksa heycan arayışımı bu konular kafamı karıştırıyor

o yüzden şiddet yoksa yasakta olmamalı derim.. mesela avrupada evli çiftlerin gittiği swinger klupler var bu türkiyede yok yasak ama swinger olayı türkiye de de hızla yayılıyor demek ki yasakla birşey olmuyor ...yani isteyen swinger ini yaşasın isteyen tarikatlara gidip zikir yapsın....