Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-29-2007, 23:32   #4
Kullanıcı Adı
erenon
Standart AKPARTİLİ OLAN BUYURSUN ..........
erbakan hoca denilince ben sadece gülüyorum türk siyasetenin komedisiydi

ısparta mitinginden bir not

erbakan hoca ıspartaya miting için gittiğinde;kendisinden önce miting alanında demirel varmış demirel inince kürsüden tabi zaman kısıtlı bir 10 dakika sonra erbakan miting alanına girer ve başlar adalet partisine yüklenmeye,fakat sorun miting alanından daha adalet partililer ayrılmamıştır yuhlamaya başlarlar erbakanı ;hoca mitingi erken kesip otöbüse binince yanında hüseyin üzmeze dönüp çok şükür iyi kalabalık vardı der :D :D :D :D :D aktaran hüseyin üzmez

yada 12 eylülden bir kaç gün önce erbakan hocamız londradan döner hava alanında kendisini karşılıyan gazetecilere;sanırım yakında hükümeti biz kuracağız ben öyle ümit ediyorum der bir kaç gün sonra gözünü cezaevinde açar :D :D :D

erbakan en meşhur hikayesi 100 bin tank yapacağız sözüdür ve bunu duyan japon ve alman firmalari türkiyeye koşar ihaleyi almak için dönemin başbakanı ecevitle temasa geçerler ecevit derhal hükümet ortağı erbakanı arar durumu izah eder ve erbakan yuzyılın cevabını verir kardeşim tank dediysek su tankı dedik :D :D :D aktaran bülent ecevit

ve erbakanın ünv de mezuniyet yıllığına arkadaşlarının düştüğü bir not necmettini ararsanız ya mescidde ya kütüphanededir :D

sanırım buda erbakan hocanın çalışkanlığına bir işaret olsa gerek ama gerçekten çok felaket derecede zeki bir insan sanırım alman panter tanklarının motor sistemini oluşturan erbakandı ve hala bundan dolayı almanyadan yüklü miktarda para alıyor
erenon isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla