Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-30-2007, 01:24   #67
Kullanıcı Adı
erenon
Standart avrupa yakası adlı dizinin terbiyesizliği
Alıntı:
mavera Nickli Üyeden Alıntı
eronon kardes bizler yasak olan seye cok ilgi duyariz..onun icin yasak hic bir zaman cözpm degildir..birde hem maneviyattan bahsediyoruz bilmiyorum, bileniniz var mi türkler, google de en cok ne ariyor?
dejenere olmusuz, asimile olmusuz bunlarin hepsi acaba bu dizilerle mi oldu! ;)
yahu bende onu diyorum ya mavera dünyada seks içerikli net yayınlarındaki maddi bütçede en büyük paya sahip ikinci ülke olduk amerikadan sonra

yani yasaklayın herşeyi,sizileri,erotizmi,içkiyi hepsini emin olun daha fazla patlama yaşıyacağız

bakın avrupa ülkelerinde islam gerçekten hızlı yayılıyor nedeni o ülkelerde yaşıyanlar tüm zevklere doymuşlar tatmadıkları kalmamış ve artık yeni heycanlar bulamıyorlar ve sonunda bu boşluklarını ya madde bağımlısı olarak yada dine yönelerek dolduruyorlar bunu ise islam dininde seçiyorlar hani bugün çok eleştirdiğim saidi nursi varya işte onu bir tespiti dikkatimi çekmişti islam türkiyeye avrupadan gelecek diyordu ve şimdi avrupada çok hızlı yayılan bir islam var acaba bu teşhis doğrumu diyorum bakın size göre her türlü ahlaksızlığın serbest olduğu avrupada islam bizden daha hızlı yayılıyor yine bir islam literatüründe bir söz cahiliye devrini hızlı yaşanlar islamıda hızlı yaşadı denir yani şimdi bizim toplumu serbest bıraktıkça sıkmadıkça baskı kurmadıkça kendi kendise dine yönelecektir merak etmeyin o kada hoş bir toplumuz ki yılbaşınıda kral gibi kutlarız ,avrupa yakasında rating patlatırız kadir gecelerinde eyyüp sultanlarda göz yaşı dökeriz biz böyle güzel bir milletiz ;)
erenon isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla