12-02-2007, 15:48
|
|
|
Biz ülkücülerin teşkilatına özeniyor muyuz?
Alıntı:
erenon Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Necip Fazil Nickli Üyeden Alıntı
Ülkücülerde birbirlerine bağlılık değilde, hatunlara bağlılığı çok gördüm ... Ayaklarına kadar uzanan pardüseleri, kirli sakalları ve ağızlarında sigaralarla hatun için yapılan kavga gürültüleri " dava " diye adlandırdıklarınada çok şahid oldum ;)
VesseLam
|
bu konuda sonuna kadar size katılıyorum;başka siyasi düşünce olanların ahlak yapılarına çok ağır laflar atıpta en büyük ahlaksızlıkları yapanlar ülkücülerdir okuduğum fakültede bir elin parmaklarını geçmeyecek kadar azınlıkta olduklarından sesleri çıkmıyordu ama duyduğu kadarıyla bazı ünv delere de tam bir baskıcı rejimi kurulmuş oturdukları masalar ayrı oraya herkes oturamaz bu nasil bir kafa yapısı ise anlayamadım gitti o insanın benden ne fark var ki ben onun masasına oturamıyorum hala bunu nasil kabullenirler aklım hafızam almıyor.... yada yemekhaneye girdiklerinde diğer kişilerin ayağa kalkmasını beklemeleri ...
ve espiri mahiyetinde de olsa gerçeklik payı olduğuna inandığım özellikle gazi ünv desin de reis olarak adlandırılan kişilerin bazı bayanlara önce erkek arkadaşın var mı ? diye soru sorup sonra bayanda yok diyince şimdi var dedikleri haberlerini çok duydum
|
eveet.. Ben bizzat Gazi Üniversitesi'nde okuyorum ve buna şahit olduğum zamanlar oldu. Derslere girmeyip sınavları geçen, kantinde 5 masanın birleştirilmesiyle, duvarda Atatürk ve Türk Bayrağından oluşan köşelerinde, hepsi aynı fabrikanın ürünüymüş gibi oturan ve tek yaptıkları şey okuldaki bayanları gözleriyle rahatsız eden bir zavallı grubu... Durumları o kadar acı ki, neye inandıklarını bilmeyen, iki lafı bir araya getirip konuşamayan ama yeri geldiğinde (!) bilmedikleri davaları hakkında kavga çıkaran gençler! Ak gençliğin onlara benzediğini düşünmüyorum ama parti teşkilatının içerisinde istisna da olsa kendini ülkücü gibi hisseden arkadaşların olduğunu üzülerek görüyorum. 
|
|
|