Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-05-2007, 16:53   #13
Kullanıcı Adı
erenon
Standart Bu bir ikinci baskıdır: Aykırı Atatürk yazısı
Alıntı:
alikece Nickli Üyeden Alıntı
Görünen bir köy için klavuza ihtiyacı olmaz insanın.

Ön yargılı yazılarınızı açıp tekrar tekrar okuyun. Sonra gelip ön yargı hakkında yorum yapabilirsiniz. Ben size saldırmadım sizin saldırılarınızı da yine aynı yazılarınızda belirtmiştim.
Sizi dinledim ve anlıyorum, bu konuda hiçbir kaygınız olmasın.

Ben yazıya hiç değinmedim farkındaysanız, yazıyı okudum ve gerçekten de çok gereksiz, zorlama bir yazı olmuş.

Benim neyi okuduğumu, neyi okumadığımı bilemezsiniz. (Ön yargı).

Ak partiyi özümsemiş bir insanın, nazik konular hakkında ortamı bulandıracak sözler etmemesini beklerdim. Bunun yanında "rahatsızmı oldunuz atatürk adından " gibi buram buram provokatörlük ve ön yargı kokan yazıları da yazmamasını beklerdim.
"rahatsızmı oldunuz atatürk adından " demek yerine "Yazıda Atatürk hakkında farklı bir yazı olduğunu düşündüğüm için yolladım! deseniz iyi niyetinize inanacağım ama Atatürk'ten rahatsız olmuş olmam sizi daha fazla ilgilendirdiğinden konuyu oraya çektiniz.

Ve lütfen dikkat ediniz. Özel isimler büyük harfle yazılmalıdır.

pardon bilimsel bir makale hazırlamıyoruz o yüzden büyük küçük ayrımına dikkat edemedim;sizde yazının gereksiz bir yazı yorumun gereksiz bir yorum olduğunu yazmadan önce niçin hangi amaçla oraya koyulduğunu anlasaydınız ondan sonra bu tarz bir yoruma girseydiniz daha güzel olurdu

ve her yolladığım yazının altınada,o yazıyı, birilerinin düşüncesinde aklamak için, yazı yazma gereğini duymayacağım burada sizden öncede çok kişi bu yazıyı okudu ve böylesine bir yoruma gitmedi...ama bir defa sizin sevdiğiniz birisini eleştirdik ya ;artık düşüncelerinizde azılı iflah olamaz bir provakatör olduk dimi? o kurumların sevdiğimiz yönlerinide yazsak olmaazzz biz namlı bir provakatörüz dimi

size sevdiğiniz eleştirilmez gördüğünüz her kişi hakkında,aykırı haber yapan,eleştirenlere karşı provakatif ,ajan,işbirlikçi,tabirleriyle saldırmada başarılar dilerim ...yolunuz açık olsun

erenon isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla