Alıntı:
ak_saliha Nickli Üyeden Alıntı
teşekkürler erenon ;)
bu konu ile ilgilenmen beni çok mutlu ediyor +1
|
bakın açık konuşayım; ak partiyi seviyorum;ankarada olupta gitmediğim miting ,yaşamadığım coşkusu kalmadı;gerçekten bu ülke için özellikle ekonomi alanında harika işler başardılar, ya sosyal yardmlaşma onlar ayrı bir boyut ;mesela başbakanın varoşlarda akşam yemeklerine gitmesi;fakir insanlara el uzatılması;toki konutları ile küçükte olsa herkesin ev sahibi olması;yaşadığım bir olay;oturduğum sitenin apt görevlisine bu ankara da yapılan tokilerden çıkmış;öyle büyük birşeyde değil küçük birşey ama görmeyin ailecek nasil seviniyorlar;küçücük bir kızları var o bile artık benide odam olacak diye seviniyor bunlar insanın hoşuna giden şeyler ...bu partinin yönetimi gerçekten mükemmel soğuk kanlı ve insan merkezli ...ve biliyorumki öyle gizli bir gündemleri filan yok, o tür iddalar ulusalcı şovenlerin paranoyası.
ama son zamanlarda ben açıkcası bu dindarlaşma eğiliminden korkuyorum;çünkü ben dinsel öğretilerin dayatıldığı bir toplumda yaşamak istemiyorum;herkes istediği gibi yaşasın, ama kimse ileride bana gelipte namaz kılacaksın;içki içmeyeceksin;yok bayanlarla daha mesafeli arkadaşlıklar kuracaksın demesin bu günlerde bu endişem artıyor