Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-07-2007, 16:48   #5
Kullanıcı Adı
ak_mavish
Standart Türbanlaşma-Çeteleşme
Alıntı:
erenon Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
ak_saliha Nickli Üyeden Alıntı
teşekkürler erenon ;)
bu konu ile ilgilenmen beni çok mutlu ediyor +1
bakın açık konuşayım; ak partiyi seviyorum;ankarada olupta gitmediğim miting ,yaşamadığım coşkusu kalmadı;gerçekten bu ülke için özellikle ekonomi alanında harika işler başardılar, ya sosyal yardmlaşma onlar ayrı bir boyut ;mesela başbakanın varoşlarda akşam yemeklerine gitmesi;fakir insanlara el uzatılması;toki konutları ile küçükte olsa herkesin ev sahibi olması;yaşadığım bir olay;oturduğum sitenin apt görevlisine bu ankara da yapılan tokilerden çıkmış;öyle büyük birşeyde değil küçük birşey ama görmeyin ailecek nasil seviniyorlar;küçücük bir kızları var o bile artık benide odam olacak diye seviniyor bunlar insanın hoşuna giden şeyler ...bu partinin yönetimi gerçekten mükemmel soğuk kanlı ve insan merkezli ...ve biliyorumki öyle gizli bir gündemleri filan yok, o tür iddalar ulusalcı şovenlerin paranoyası.

ama son zamanlarda ben açıkcası bu dindarlaşma eğiliminden korkuyorum;çünkü ben dinsel öğretilerin dayatıldığı bir toplumda yaşamak istemiyorum;herkes istediği gibi yaşasın, ama kimse ileride bana gelipte namaz kılacaksın;içki içmeyeceksin;yok bayanlarla daha mesafeli arkadaşlıklar kuracaksın demesin bu günlerde bu endişem artıyor
böyle bir ülkede ben de yaşamak istemiyorum cevabı çok basit dinde zorlama yoktur.Türkiye her anlamda özgür bir ülke olacak inş ben eminim