Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-08-2007, 15:55   #4
Kullanıcı Adı
Ayşe_Berra
Standart Allah yolunun köpeği olmak Hüseyin Üzmez
Alıntı:
selahattin_ay Nickli Üyeden Alıntı
Burada ismini vermek istemediğim bir arkadaş, "Zaten sizin bağlı olduğunuz sistem gerici ve mürtecidir!" dedi. İş değişmişti. Adam düpedüz, mukaddes dinimizi kastediyordu. Elimi kendisine doğru uzatarak, "Ulan it, ne söylediğinin farkında mısın?" diye bağırdım.

Her şeyi göze almıştım. Fakat o arkadaş efendilik etti. Hiç sesini çıkarmadı. Bu defa ben utandım. 70 milyonun karşısında hiç öyle denir miydi? Söylediğime pişman olmuştum.

“Bak kardeşim” dedim. “Ben eski bozkurtlardanım. İt gördüm mü kanım kaynıyor. Aramızda akrabalık var ya... Herhalde kan çekiyor. Ben seni sevdiğim için İT dedim.”

Stüdyodaki izleyiciler bir taraftan gülüyor, bir taraftan alkışlıyorlardı. İş tatlıya bağlanmıştı.

Dün ismini dahi veremeyecek kadar korkak bir herif beni telefonla aradı. Ses tonunda bir sevimsizlik ve kabalık vardı.

Bana, "Sen it misin?" diye sordu.

"Evet, senin havsalanın alamayacağı kadar yüce bir kapının köpeğiyim, amma senin gibi küfür köpeklerini kapıma bile bağlamam!.. Bana gelen telefonlar polis kaydına geçiyor. Kim olduğunu öğrenince, boynuna ip takıp seni köpek leşi gibi sokak sokak dolaştıracağım; köpek oğlu köpek!" dedim.
Çok seviyorum bu adamı,o kadar samimi bir anlatımı varki bayılıyorum.Çok güzeldi teşekkürler :D :D
Ayşe_Berra isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla