Alıntı:
erenon Nickli Üyeden Alıntı
ancak bunu yanında içkili mekanlar üzerine baskı oluşmamalı ,seks işciliği dışında ki nikah dışı tüm ilişkiler serbest bıraklımalı bunları zina ,fuhuş gibi görmektense çeşitli bireylerin dünya görüşü olarak algılanmalı;erotizim yayını yapan siteler çocukların sağlığı için özel üyeliklerle denetim altına alınmalı ama yasaklanmamalı.
|
Herkesin özgür olduğu yerde kimse özgür değildir.Denetim dediniz, neden denetim? o insanların da özgürlüğü yok mu? nerde kaldı sınırsız özgürlük?Burada sınır iyi ayarlanmalı..
Bu dünya özgür oldukları için yaptıkları gayri meşru ilişkilere özgür oldukları için bu ilişkiden doğan mesnedsiz çocuklarını sokak ortasına bırakanlara ne diyor? Bu çocukların toplum hayatına verdiği zararı nasıl karşılıyor? Eroin vererek mi? cinsellik le mi?..
Onlara ,onu da veremez ya, en fazla refah verir para verir zevk ve sefa verir ama felah asla..
Alıntı:
bir taraf başörtüllüler gerici,saldırgan diyerek onları dışlarsa,muhafazakar taraf ta bunlar benim dinimde günah o halde yasaklanmalı en azından sindirilmeli...
|
Böyle düşünen dindarlar kartelin parlattığından ibarettir müslümanların çoğunluğunun böyle kafalarda canlan"dırıl"an şeriat devleti talebi yok.Bu ayrımı iyi yapmalı.Gönüller örtünmeyi kavramamış devlet zoruyla örtülse ne abi zoruyla örtülse ne...Dindarların iddaası esas olarak gönüllere girmek böylece her vatandaş saygılı temiz vicdanlı, çalışkan birer birey olacaktır bu devletin de toptan kalkınması demek zaten.Bu zaten dinlerinin gereği ve kimseden de bu koonuda serbest olmak için "lütuf" beklemiyorlar.Dinde zorlama yoktur...Herkesin dini kendinedir bir yerde...İnanmayanlar özgürdür.
Yine tekrarlıyorum o saydığınız devletler de en fazla refah verebilir felah değil..Onun için intihar ederler onun için cinselliği ön plana çıkarır, onun için hap kullanır, onun için "çılgınca" alışveriş yaparlar onun için en ufak bir sıkıntıda sosyal patlama olur...
Alıntı:
Somut örneklerden yola çıktık madem biraz güneye ilelim, bırakın laiklik kemalizm cumhuriyeti birileri "özgürlük, demokrasi, insan hakları" adına insanlara neler yapıyor görelim. bunun açık örneklerini verebilirmisiniz söyleyin şunlar şunlar oldu diyin? merak ediyorum neler olmuş?
|
Ben Basra'lı Ömer.
Belki haberin yoktur diye yazıyorum
Franks;
Önce demokrasi yağdı göklerden
Sonra özgürlük geçti üstümüzden
Palet palet...
Ve insan haklan namlularından
Yüzü maskeli adamların
Saniyede bilmem kaç bin adet
Demokrasi bizim eve de isabet etti
Bir gün sonra anladım ayaklarımın
Koptuğunu
Babamın vücuduna
Tam on sekiz adet
İnsan hakları saymışlar.
Annem zaten yoktu
Ben Doğarken
İlaç yokluğundan ölmüş.
Ambargo falan dediler ya
Anlamadım, çocuk aklı iste
Sen
Daha iyi bilirsin...
Sizde de barış böyle midir?
Franks?
İnsan hakları çocukları yetim
Ve ayaksız bırakır mı orada da?
Ya demokrasi?
Güpegündüz pazara düşer mi?
Ve zenginlik... .
İnsanları korkudan uykusuz bırakır mı?
Ve kuşlar gökyüzünü terk eder mi orada da?
Babamla söylediğim son dua
Dilimde,
Ayaklarım hastanede
Ve giymeye kıyamadığım ayakkabılar
Elimde kaldı...
Çocuğun var mı Franks?
Al... Çocuğuna götür onları
Bir işe yarasın.
Kim bilir baktıkça,
Belki beni hatırlarsın
Bu nasıl demokrasi
Düştüğü yeri yaktı
Merhamet hür dünyaya
Bu kadar mı Iraktı?
Batının özgürlük dediği şey koca bir YALANdır...