SON VURUŞ ( Gerçek hayattan ogame uyarlanan bir hikaye )
Bölüm:15
Yer:Türkiye Şehir:İstanbul
Komutan Mahmud ve ona eşlik etmek için Genel Kurmay tarafından görevlendirilmiş olan Albay Erdal İstanbul Aksaray da bulunan Bulvar Oteline yerleşmişti..ilk işleri Ahmed Huklevi ve müsteşar Mithatın kaldığı otele gitmekti..Beraberce kendilerine tahsis edilen zırhlı araçla yola çıktılar Unkapanı köprünü geçtikten sonra şişhana üzerinden Taksim ve ordan Nişantaşına geçtiler..Yol boyunca Saat gece yarısını geçtiği için yol kenarlarında bulunan hayat kadınlarının Trafik ışıklarındaki tacizleriyle uğraşmak zorunda kaldılar..Nişantaşı yaz mevsimi olduğu için oldukça kalabalıktı gidecekleri otel ulaşmak için araçlarından inmeleri gerekiyordu..Araçlarını bir otoparka çekip10 dakika uzaklıktaki otele doğru yürümeye başlamıştı..Komutan Mahmud Suudi Arabistan gece kulupleri ve gece hayatı olmadığı için pek adapte olamamıştı istanbula ancak işi gereği bazı şeylere katlanıyordu..Güzel giyimli oldukları için bir çok kişi tarafında gözle taciz edildiler ancak otele başlarına bir şey gelmeden girdiler..Otel resepsiyonunun önünde durup etrafa şöyle bir bakındılar lobinin ortasında oldukça büyük bir havuz vardı ve otelde kalanların çocukları havuz kenarında garip hareketler yapıp gölgeleriyle oynuyorlardı..resepsiyon görevlisi kibarca&
-Hoşgeldiniz efendim nasıl yardımcı olabilirim..
Komutan Ahmed ceketinin altından kimliğini resepsiyon görevlisine gösterdi ve otel müdürüyle konuşmak istediğini söyledi..Resepsiyon görevlisi başını sallayarak bir üst katta bulunan müdür odasına çıktı..Otelin müdürü 28 yaşında Babası ünlü iş adamlarında Hilmi Tokun kızı Aysun Hanımdı..Aysun hanım aşağıya inip misafirleri karşıladı beraberce otel lobisinin bir masasına oturdular..Aysun hanımın güzelliği ikisinide etkilemişti..
-Buyrun beyler nasıl yardımcı olabilirim size..Polis olduğunuzu söylediler&
-Evet hanımefendi ben Albay Erdal..Arkadasımda Suudi Arabistan yetkililerinden Komutan Mahmud..Buraya 4 yıl önce otelinizde kalan eski bir Suudi bakan Ve eski Türk müsteşarı olan Mithat Aktaş için geldik..
-İyide 4 yıl önceden bahsediyorsunuz hem bize gelen kişilerin bilgileri saklı tutulur ve kişinin izni olmadan hakkında bilgi alamassınız..
-Hanımefendi siz durumun ciddiyetinin farkında değilsiniz sanırım..eğer bu kişiler hakkındaki bilgileri bizden saklar veya vermeseniz bir daha bu otelde kimseyi konuk edemessiniz..
-Beni tehditmi ediyorsunuz siz benim kim olduğumu biliyormusunuz..derhal otelimi terk edin yoksa basınıza cok büyük dertler acarım..
-Biz sizin kim olduğunuzu biliyoruz ancak siz bizim kim olduğumuz ve neyin peşinde olduğumuzu bilmiyorsunuz.
Komutan Mahmud oldukça sinirlenmişti ve lafa daldı..
-Bakın size 10 dakika müsaade ya belgeleri getirin yada oteli başınıza yıkarım..Kaybedecek vakitimiz yok..
-Buna kaba kuvvet derler avukatıma haber vereceğim ayrıca babamada haber vereceğim onlardan isteyin istediklerinizi&
Hızla ayağa kalktı ve resepsiyona doğru ilerlemeye başladı..Komutan Mahmud sinirli bir şekilde ayağa kalkarak silahı çekti havaya iki el ateş etmesi bütün oteli birbirine katmaya yetmişti..herkes bir yerlere kaçışmaya başladı ..Aysun koşar adım odasına doğru çıkmaya başladı komutan Mahmud peşinden koşarak merdivenlerin ilk basamağında genç kadını yakaladı duvara yaslayarak silahı çenesinin altına yerleştirdi&Otelin güvenliği olayların şaşkınlığı arasında silahlarına davrandılar ama Albay Erdal onları ikna etmeyi başardı..Silah sesleri nişantaşında yankılandığı için çevrede bulunan polisler otelin etrafını sarmıştı..Komutan mahmud Aysun hanımı odasının bulunduğu kata doğru itikleye itikleye getirdi.
-Derhal o dosyaları bana ver..yoksa ölürsün..
Aysun Hanım korkudan ağlamaya başlamıştı..karşısında gözü dönmüş bir adam vardı..Yüzündeki damarların atışını görebiliyordu cok korkutucu bir ifadesi vardı Komutan Mahmudun..Aysun hanım çekmecelerden birini karıştırarak 4 tane dosyayı komutana uzattı komutan arkasına bile bakmadan odadan dısarıya cıktı..Kapını önünde bekleyen polisler içeriye girmişler Albay Murat durumu Komisere anlatmıştı..Komutan Mahmud hiç bir şey olmamış gibi otelden dışarıya çıktı ve arabaya doğru yürümeye başladı..
İlk hedef başarılıydı iş adamı Hilmi Tokun dikkatini çekmişti..Ve artık İşadamı ellerinin arasındaydı&
|