Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-28-2007, 18:33   #2
Kullanıcı Adı
fatih_44
Standart “Kalemi çok özledim” 1 NUMARALI HABER
Ligin başında Sivasspor maçında dizinden sakatlanan ve kalan maçlarda tedavi sürecinden dolayı forma giyme şansı bulamayan kalecimiz Serdar Kulbilge, FB TV'ye yaptığı açıklamada, kendini çok iyi hissettiğini ve ikinci yarıdaki tüm maçlarda görev almak istediğini söyledi.
Devre arası tatil döneminde Samandıra Tesislerimiz'de çalışmalarını sürdüren kalecimiz, tedavi süreci ve ikinci yarıdaki beklentilerine ilişkin şöyle konuştu: "Takım arkadaşlarım tatildeler. Yoğun bir ilk yarı geçirdik. Tatili hak ettiler. İlk yarıda istediğimiz hedefler ulaştık. Sivas maçında sakatlandım. Ancak sitem etmiyorum. Çünkü, sakatlık da futbolun bir gerçeği. 3 aydır tedavim sürüyor ve çalışıyorum. Kendimi çok iyi hissediyorum. Tedavimin sonuna geldim. Yine de sakatlık dönemi çok kötü bir şey. Allah kimsenin başına böyle bir talihsizlik vermesin. Teknik direktörümüz Zico, Murat Hoca, Önder Hoca, tüm teknik ekip ve takım arkadaşlarım, sakatlığım süresince bana çok destek verdiler. Zaten tedavi sürecim boyunca hep onlarlaydım. 2. yarıda da hep birlikte olacağız. İkinci yarıda ligin 2. veya 3. haftasından sonra sahaya dönebileceğimi düşünüyorum ve o günü iple çekiyorum ve tüm maçlarda görev almak istiyorum.
İlk yarıda istediğimiz sonuca ulaştık. Şimdi önümüzde yeni bir yıl var. 2008 yılında yeni başarılara imza atacağız. 3 kulvarda mücadele ediyoruz ve başarılı olduk diyebilirim.
Şampiyonlar Ligi'nde Sevilla gibi güçlü bir rakibimiz var. 2 sezondur UEFA Kupası'nın sahibi. İkinci tur sonunda ilk 8'e kalan taraf biz oluruz inşallah.
Kelimeler boğazımda düğümleniyor. Gerçekten sahada olmayı çok özledim. Bütün maçlarda görev almak istiyorum. Takımımda görev alıp, Fatih Hoca'nın gözüne girmek ve milli takıma girmek istiyorum.
2008'den önce sağlık bekliyorum, tüm sevdiklerim ve camiamız için iyi bir yıl olsun. Ligdeki tüm takımlar da 2. sezonda arzuladıkları yere ulaşırlar umarım."

KAYNAK FENERBAHCE.ORG
fatih_44 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla