Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-31-2007, 14:35   #144
Kullanıcı Adı
TÜRK EVLADI
Standart ZAMAN artık tirajda da 1 numara.
Alıntı:
AKtunaHAN Nickli Üyeden Alıntı
Diğer arkadaşın yaptığına benzer bir şey var burda da...Arkadaşlar bu gazeteyi siz neden İslam'ın tebliğcisi olarak algılıyorsunuz ki...Hadi siz algılıyorsunuz ben nasıl kabul edeyim bunu...Ben Zaman gazetesine Milliyet gazetesine yüklediğim anlamdan başka bir anlam yüklemem.İnsanları gelişmelerden haberdar etmek amaçlı sahibi tarafından para kazanmak maksatlı çıkarılmış bir girişimdir hepsi benim için.

Gelin gazetelerin tirajını da bu özelliklerine göre değerlendirelim.Yok İslam'ı tebliğ ediyor,yok insanları imana getiriyor....Bunlar bir gazetenin işi değil!
[i][b]Hocam, eğer Vakit'in herhangi bir gazete olduğunu düşünüyorsan yanılıyorsun!

Çünkü Vakit'in sloganı bile ''İNANANLARIN YÜZ AKI''dır ve bütün yazarlarını okursan İslamiyet'i ellerinden geldiği kadar öğretmeye ve savunmaya çalıştığını görürsün...

Açıkça cihat yapıyoruz demelerine gerek yok çünkü bakan herkes Vakit'in TEBLİĞ amacıyla uğraştığını görür fakat burada ben kesinlikle Tebliğe karşı değilim çünkü İslamiyet'in esaslarından biride ''Emr-i Bil-Maruf, Nehy-i Ani'l-Münker''dir ve ben gerçek bir Müslüman olmaya çalışıyorum...

Karşı olduğum şey, İslamiyet'i Allah'ı ve yce Peygamberimizi savunurken kullandığı üsluptur!