Alıntı:
unnamed Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
mavera Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
unnamed Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
romakudüs Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşın dediği gibi biz hocaefendinin nasıl biri olduğunu biiliyoruz gerisi önemli değil
|
evet biz fethullah gülen'in nasıl biri olduğunu biliyoruz Cenab-ı Allah'tan niyazım inş. bigün biz aciz kullarına doğru kişinin arkasından mı gidiyoruz diye gösterir....
|
amacin polemik cikartmak kardes bunu belli ediyosun..senin belli bir hüsumetin var bunu anlayabiliyoruz ama milyonlarca insanin sevdigi, pesinden gittigi bir insana imali olarak göndermede bulunman hos olmamis..
acaba dogru insan olup, olmadigini nasil anlayacagiz?
|
güzel kardeşim belli bir husumetim olduğunu nerden çıkradın böyle bişeyim yok gayet açık bi şekilde düşüncelerimi söyledim ben fethullah gülen'i karalayıcı bişey söylediğimi hatırlamıyorum sadeec Allah'tan niyazım dedim peşinden gittiğimiz kişilerin bir gün bize iyi veya kötü herşeyini göstermeleri dedim ki bu gayet güzel bi dua biz dahil herkes görsün ki insanların iç yüzlerini kişilere iftira attıklarını öğrensinler fethullah gülen'i seviyor olabilirsin buda senin düşüncen saygı duyarım ama yazılanı iyi okumadan ve içeriğini düşünmeden polemik filan çıkartıyorsun deme burası bi forum olduğuna göre iyi veya kötü herkes düşüncesini söyler eğerki sadece bu konuda eleştiri yapılmasını istemiyosan gidersin fethullah gülen forum u açarsın oraya gelen herkes onu sevdiği için eleştiri yapan da olmaz....
saygı ve gönül dolusu muhabbetle.....
|
sen her geliyorsun ortalıgı karıstırıp gıdıyorsun...ben artık art nıyet arıyorum bu tavırlarında kusurabakma....