01-03-2008, 03:11
|
|
|
ZAMAN artık tirajda da 1 numara.
[b]
Alıntı:
laterna68 Nickli Üyeden Alıntı
bu kadarı da olmaz diye düşünüyorum ayşe42..öncelikle uslubun hakaret şeklinde maalesef..kimse burda atıp tutmuyor yalan söylemiyor.biraz daha dikkat ederseniz gerçekten iyi olur...tua yaşadıklarını anlatmış.bende buna benzer olayları bu yaşıma kadar biçok kez şahit oldum...
keşke anlatılan sorunların içeriğiyle ilgilenseniz ..karşı çıkıp laf saymakla hiç birşey olmuyor..
|
YAni sizinkide tam dinime küfreden müslüman olsa tutumu.Benim tutumumdan bahsederken kendi tutumunuzada dikkat edin lütfen...
Öncelikle şunu belirteyim kimseye yalan söylüyor demedim,
Alıntı:
ayse42 Nickli Üyeden Alıntı
Neden bir şeyler bittikten sonra arkasından bu kadar konuşulur,atılır,tutulur.Bahsettiğiniz cemaatle hiçbir bağım olmadı ancak kız kardeşim dershane nedeniyle 3-4 senedir içlerinde,üniversitede bir sürü arkadaşım vardı cemaat evlerinde kalan ama böyle bir dayatma görmedim.Belli kesimler ya da kişilerle tüm cemaati zan altında bırakmak hoş bir tutum değil diye düşünüyorum.Hele birde içlerinde kalmışsınız,az da olsa zaman geçirmişsiniz şimdi arkadan bunları söylemek bu kadar basit olmamalı.İyisiyle kötüsüyle dayatma altında değil hür iradenizle kaldınız kalmak kadar karşı çıkma hakkınızda vardı.(tekrar söyleyeyim cemaatle hiçbir bağlantım hatta sempatim yoktur.)
|
yazdığım yeri tekrar okursanız iyi olur..Ayrıca ben sadece o arkadaş için konuşmadım genel olarak bu tavrı sergileyenlere idi tepkim arkadaşın cümlesi sadece örnekti.Yine söylüyorum benim tavrım genelleme yapılmasına.Kim neci olursa olsun umrumda değil ama birşeyler yaşanmışsa yaşananlara saygı duyulmalı.Bitip gidince böyle konuşmak pek hoş olmuyor.İnsan eleştirir ama kurduğu cümlelere dikkat etmeli.Sende yaşamış olabilirsin itiraz etmiyorum,doğrudur yalan da demiyorum.Ama madem karşıysan burda konuşmayacaksın,madem bir bireysen konuşma hakkın varsa bu durumu yaşarken tepkini koy.Şimdi bunlar söylenince aaa bak bu gazete bu yüzden cok satıyor,aslında iyi değil mi diyeceğiz,ya da başka şeyler..Bu tepkinin yeri burası değil benim tepkim buna.
Kimseye de karşı cıkıp laf saymıyorum yukarda söylediklerimin sonuna kadar arkasındayım.Bu konu zamanın trajı neden yüksek,ya da hangi gazete daha iyi,Ak partinin bu konuda rolü ya da tam tersi vb. tartışmalarının olacağı yer değil.Evime zaman dahil,vakit,star,yeni şafak gibi gazetelerde geliyor her gün.Ben zamanın avukatlığını yapmıyorum.Yine söylüyorum bu adamlar bi başarı yakalamışlar öyle ya da böyle ya takdir eder fikir beyan eder yorum yaparsın,ya da banane kardeşim der susarsın.Olay bu.
|
|
|