ZAMAN artık tirajda da 1 numara.
arkadaşlar ilk başta bir cemaate karşı hassasiyetleri olan insanlara karşı bazı şeyleri söylerken dikkat etmek lazım.biz dini yada gerektirdiklerini ne kadar doğru yaşıyoruz kii böyle cemaatlere laf atabilyoruz.
ben tam on bir sene bu cemaatin içinde bir fill kaldı.ama tartışma gazatenin trajından çokk cemaate çamur atma boyutlarına gelmişş.
AKPARTİ li kimse zaman zagetesini almak okumak zorunda değil ama bu cemaate çamur atmayı gerektirmez.
ben hiç bir zaman ya abone arasın yada evden çıkarsın gibi bir ifadeye rastlamadım.üç beş olay vardır ama bu sadece sizin abartmanızdan öte değil.lütfen böyle şeyler söylerken dikkkat edelim.o yaşanan olayların arkasında başka şeyler vardır. ki evden çıkarsın denen arkadaşında başka bir kuyruk acısı varki bana böyle yaptı diyorlar.belki zaman gazatesi abonesi aranacak bulunacak denmiştir belkide üslübu biraz yanlıştır ama ya abone bul yada ayrıll ben imkan vermiyorumm.eger zaman gazetesini beğenmiyorsanız okumassınız olur biterrr zorla değil ya abone yapılanlarda obone olmazz.insanların hür iradesi varr bu kadar kolay değill.eger abone arıyorlarsa da bu sadece bir davanın anlatılma çabasıdır.ama memlekete,dine diyanete zerre kadar faydası olmamışş insanlar bu kadar canı gönülden uğraşılan bir davaya çamur atmasınlar lütfen
bugün akpartide yapılan hatalar yokmuu anlatmaya kalksamm sonu gelmezzz neler neler oluyor ama akpartinin o kadar yaptığı hizmeler karşısındaa onları bir kenara bırakıyorum çoğu zaman.insanın olduğu her yerde hatalar olurrr..
|