Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-04-2008, 00:41   #201
Kullanıcı Adı
unnamed
Standart ZAMAN artık tirajda da 1 numara.
Alıntı:
tua68 Nickli Üyeden Alıntı
kardeşim ben üniversite 1. sınıfta istanbula adımımı atmısken cemaatin evinde kaldım.. istanbul gibi bir yerde bayan olduğum halde bana ya cadde cadde gezip abone bulursun yada evden çıkarsın dediler ve bu sadece bana yapılan birşey değil... Tüm türkiyede bunun yapıldığını biliyorum.. ve beni gidecek hiçbiryerim olmadığını bile bile inanın sokağa attılar..Bu benim hala içimi acıtır. ve bu başlığı görünce ister istemez sinirlerim bozuldu.. bu konu hakkında artık birşey yazmak istemiyorum..Bu gazetenin tirajıyla övünenler bunu bilebile nasıl övünüyorlar aklım almıyor...
kardeşim kesinlikle sana teş. ediyorum benim anlatmak istediklerimin hepsiini söylmeişlerdir inş. mavera isimli kardeşimizde bunu görürde kednine bi pay çıkarmış olur daha sonra gelip burda konuşurlar ama inandığım tek konu varki buhlar kalıplaşmış oldukları için hiç bir yanlışı görmez ve o yanlışıda güzel gibi görmeye başlarlar senin sözlerinden sonra zaten bize açıklıyacak bir şey kalmamış gerekeni e güzel şekilde söylemişsin....
saygı ve gönül dolusu muhabbetle....