Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-05-2008, 22:36   #207
Kullanıcı Adı
Yâren
Standart ZAMAN artık tirajda da 1 numara.
düşmanımın düşmanı dostumdur uslubuyla yaklaştığımızda ortada sorun kalmaz. zaman gazetesinin ak partinin sesini çoğu kesime ulaştırmakta çok büyük emekleri geçmiştir. benim safımda olupda farklı düşüncelere haiz olmaları beni pekde alakadar etmez,zaten bu bizim partimizin güzelliklerinden biri değilmi,çok düşünceli tek çatı altında. önemli olan o safta bulunmasıdır zaman gazetesinin, buna sahip çıkmamız lazım. bakın görün cumhuriyet gazetesine nasıl sahip çıkıyorlar. zaman gazetesi bugün 700 bin sattıysa bu rakamı küçümsemeyin,aynı gazeteyi 5 farklı kişinin okuduğunu varsayalım 3 buçuk milyon insan ak partiden haberdar olmuş demektir. cartelleşen medyanın önünde dimdik ayakta kalabilen tek gazetedir zaman gazetesi, cemaatle alakasız, adam gibi haber okunabilecek bir gazete oldu zaman. hafta sonu ekleri ile bomba gibi gazete, hürriyet kitap gibi kalın gazetesinden fazla satması kıskandırır oldu carteli. ben kendi adıma hiç bir cemaata girmedim,girme katılma gereği duymadım. tarafsız olarak baktığımda okuduğum zaman ve bugün gazetesidir,bulursam Türkiye gazetesinide okurum
Yâren isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla