01-05-2008, 23:26
|
|
|
ZAMAN artık tirajda da 1 numara.
Alıntı:
unnamed Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
mavera Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Mehmet POLAT Nickli Üyeden Alıntı
İyi güzelde Ben Vakit bi elime Zamanıda diğerine alsam kalitede Vakit daha ağır basar...
|
tabiki senin bakis acina göre öyle olabilir senin gazete degerlendirme kriterin farkli olabilir ama sanki gazeteler kutsal bir görev adlediyor, cihat yapiyor gibi bir izlenime kapiliyorum..
ama benim anlamadigim vakit gazetesi bu kadar seviliyor neden tiraji 60 binlerde ortada gercekten tezat bir durum var yoksa biz söylediklerimizde samimi degil miyiz!
|
kardeşim birincisi vakit gazetesi o trajı bileğinin hakkıyla elde ediyor ki bu herkesce bilinen bir unsur bana zmaan gazetesinin o trajı ne şekilde yaptığını söylermisin? dur ben söyliyim sen cemaattensin maddi durumun iyi tamam bu kardeşimize 5 abonelik yazın bide 20 tane abone bulsun bize!!!! daha açıklamama gerek yok herhalde zannetmiyorum ama inş. yetmiştir bu açıklama sana müslüman kimliğindeysen ve bu kesime hitap ediyorsan o kesimde senin gazeteni alıp okuyorsa sen medya gücünü kullanarak o kesimin haklarını savuncaksın ki ben bunu şahsen zman gazetesiinde bulamadım sanada bir tavsiye bulmak istiyorsan Vakit gazetesine bak gazeteye bakmak istemiyorsan sadece Hasan Karakaya abimizin yazısını oku (gazetenin orta sayfasında yazar) hak ve samimiyet nasıl savunulurmuş gör!!!!!
|
Daha önceki sayfalarda da belirttim.Evimize hergün vakitte gelir zaman da başka gazetelerde.Ama böyle bir kıyaslama yapmak çok yanlış.Hem zaman gazetesinde senin bazı şeyleri bulamaman demek herkes için geçerli olacağını göstermez.Şahsen bence zaman gazetesi her açıdan daha oturmuş ve güzel bir gazete.Ama bir Hüseyin Üzmezi Hasan Karakaya yı hergün ilkönce okurum.Ama ortada bir emek varsa takdir etmeyi bilmek gerek...
|
|
|