ZAMAN artık tirajda da 1 numara.
fütüvvet ben söylediklerimin arkasındayım...ısrarla söylüyorum düşüncelerim kişisel problemlerim olduğundan değil..zaman gazetesi bu abone olayınıbu şekilde prensip haline getirmiştir..böyle düşündüğümüz için de çok ağır konuşmuşsunuz..ne ortaya çıkan foyalarda bir parmağımız var ne Türkiyem hakkında olumsuzluk çıkaracak düşencelere sahibiz..vs.vs..bu vatanın evledına bunları söylemişsiniz.. siz bunun altından kalkabilecek misiniz..
sorunları genele yaymayın demişssiniz sizin yaptığınız genellemeden başka bir şey değil...ki burada söylenenlerin hiç biri sizin kadar suçlayıcı olmamıştır..okuyabilirsiniz sevebilirsiniz..gönüllü olarak çalışabilirsiniz ömrünüzü adayabilirsiniz..buna saygı duyarım fakat bazı olumsuzluklarını kabul etmek zorundasınız ...böyle birşey yok demeniz ben görmedim duymadım demeniz veya bunlar birkaç şahsın yaptıklarıdır diye düşünmeniz günlerdir söylenenlere kulak tıkamışsınız demektir..yıllardır bu böyledir...uzun lafa gerek yok.....artık bu konuda yazmak istemiyorum..kimsenin ne gönlünü kırayım ne de gönlüm bu şekilde kırılsın..art niyetli olmadığınızı düşünüyorum..hoşçakalın..
|