Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-16-2008, 15:41   #8
Kullanıcı Adı
AKMURAT
Standart Tayyip Erdoğan'a türban sorularım...
Alıntı:
nusret Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
AKMURAT Nickli Üyeden Alıntı
Nasil ki kendi toplumumuzun bir takim davranislarinda kisitlama istemiyorsak,ozgurluk istiyorsak.Bizden farkli dusunen insanlarida kinayamayiz!!!!Her turlu seye ama her turlu seye acik olmaliyiz.Ancak o zaman ozgurluk kavrami gecerlilik kazanir. ;)
İyi de arkadaşım, onların zaten özgürlükten yana bir sıkıntıları yok ki. Tarih boyunca da olmadı. Bu gidişle de olmayacak...
Madem oyle de asagidaki maddelerden birisinde neden bir takim sanatcilara ambargo konuyor?Ya da neden kendi yasam stilimize gore sekil verilmeye calisiliyor?Bunun olmadigini soyleme bana lutfen!Ozgurluk kavrami savunuluyor ise bir sanatci ekranlarin karsisina tesetturlu sekilde de cikar,vamp sekilde de cikar!(bicim,sekil acisindan)
Gelelim Seyfi DURSUNOGLU'na nam-i diger HUYSUZ VIRJIN'e.Ben kendisini izlerken cok guldugumu soyleyebilirim.Fakat kaldirilmasinda bir sakinca gormuyorum.Cunku ne oldugu belirsiz bir goruntu yaratiyor ekranlarda.Bu goruntu kucuk cocuklarin psikolojisini bozabilir.Ama sunu da unutmayalim ki soz konusu oyun ise skec ise kiliktan kiliga girilir.Adi ustunde OYUN.Burada asil yapilmasi gereken program kaldirmak degil,programin icerigi hakkinda bilgi vermektir.Verilen bilgiye gore aile cocuguna bu programi izlettirmez!Olay bu kadar basit.
Ne yani simdi Bulent ERSOY transseksuel bir kadin diye dinlemeyecek miyiz?Ya da programlarda yer verilmesini istemeyecek miyiz?Eger ki ozgurlukten bahsediyorsak bu kelimeyi agzimiza aliyorsak herseye acik olmaliyiz.Sevmek zorunda degiliz ama saygi duymak zorundayiz.Diger insanlarda bizi(muhafazakarlari)sevmek zorunda degil ama saygi duymak zorundalar!!