01-16-2008, 21:12
|
|
|
Öğretmenleri çıldırtacak öneri. Dünya Bankası Türkiye direktörü şaşırdı.
Alıntı:
parabol Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
ismihan Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Ak_Zeynep Nickli Üyeden Alıntı
bakanla bunun ne alakası var 
|
söyleyeyim hemen "Doğuda iki saatlik matematik dersi varsa, buna müheddis girer, ucuza gelir"
Türkiye derecesi yapmış matematik öğretmeni işsizlik çekerken ,sayın bakanın sözü işte bu ...
|
benım matematık ogretmenımın bı sozu var...
"bır matematıkcı dunyanın hıc bır yerınde ac kalmaz...."
bu baska bır brans olsa tamam ama matematıkcıler ulkemızde kafalarını kullanıyorlarsa ıhya oluyorlar...
ben bakanın boyle bırsey soyledıgını hıc sanmıyorum soyledıyse bıle konusmanın tamamını ve sartları bılmek lazım bılıyoruz basbakanın sozlerının nasıl carptırıldıgınıda...eger bır yorum yapıyorsak kulaktan dolma bılgılerle degıl duyup emın olduktan sonra yapalım....
|
benim bir hocam da demişti ki matematik öğretmenlerinin yüzde doksan dokuzu iş bulur.diğer yüzde biri de oturup bir düşünsünler neden bulamıyoruz diye ;) ama tartışmamız gereken noktalardan biri de şu:mesela neden fen bilgisi öğretmenleri atanmıyor?ben mesela matematik öğretmeni olucam inş ama küçük yerlere atanırsam fen bilgisi derslerini de verecekler bize.çünkü yan dalımız.çok saçma bunlar.umarım hemen değişir bu sistem.herkes kendi işini yapsın.ama tabi bunlardan önce üniversiteler adam gibi öğretmenler yetiştirmeli
biri beni sustursun 
|
|
|