Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-22-2008, 14:24   #223
Kullanıcı Adı
adalet nerden kaldı ?
Standart ZAMAN artık tirajda da 1 numara.
Alıntı:
yalçın Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
adalet nerden kaldı ? Nickli Üyeden Alıntı
ZAMANIN TRAJİ DEĞİL 1 MİLYON İSTERSE 2 MİLYON OLSUN OKUYAN KİŞİ SAYISI TOPLASANIZ 200 BİNİ GEÇMEZ ONLARDA KİMLER DERSHANE HOCALARI,SONRA BİR DERSHANE SINIFINDAKİ HOCANIN GÖZÜNE GİRMEYE ÇALIŞAN ÖĞRENCİLERİ,MÜŞTERİ ÇEKME PEŞİNDEKİ ESNAF KESİMİ YANİ BİLİNÇLİ ENTEKLEKTÜEL BİRİKİMİ OLAN BİR KESİM DEĞİL,YAZARLARI ÇOK KALİTE EVET KABUL ETMEK LAZIM,SAYFA DİZAYNLARIDA GÜZEL AMA TAM BİR PROPAGANDA GAZETESİ VE ELİF ŞAFAK,SELİM İLERİ GİBİ SOL-LİBERAL KESİMDEN İSİMLEREDE NE PARALAR VERİYORLAR YAZMALARI İÇİN ONLARDA BU GAZETEDE YAZINCA BAKIN BİZDE KİMLER VAR DİYORLAR BANADA O KADAR PARA VERSELER 24 SAAT ZAMANI ÖVERİM :D :D

AYNI ŞEYİ LORDLAR KAMARASI HOCAMIZ HAKKINDA TOPLANTI YAPACAK DİYE ORTALIĞI AYAĞA KALDIRDILAR SONRA ANLAŞILDI Kİ LORDLAR KAMARASINA AMAN BİR YARIM SAAT TE OLSA HOCAMIZDAN ÖVÜCÜ ŞEKİLDE BAHSEDİN DİYE MİLYARLARCA PARA YARDIMI YAPMIŞLAR.

SÖZÜN KISASI KENDİLERİ KENDİLERİNE REKLAM YAPAN SONRA KENDİ KENDİLERİNE SEVİNEN TUHAF BİR TOPLULUK
Ufak bakışlar bazen geleçeği görmede aciz kalırlar, bakmak için bilmek ve yaşamak gerek ,başarmanın ötesinde ön yargıya kilitlenmiş hazımsızları görmek imkansızdır,Libarel değerleri hor görmen ,bakmanın pencere sayısını gözler önüne sermeye yeter , medya anlayışı o kadar geniş bir alandırki bu gün agos dergisinin alımının bir çok cevresini türbanlılar gerçekleştiriyor , mazlumiyet ve ezilmişliğin artı göz yaşının adresi bazen ironik ve tabusal kokuşmuş mırıldanmaların ötesinde örgülenir ,neyin ve kimin ne kadar hizmet ettiğinii ölcecek bir alet ufak bedenlerde zuhür etmez ,görebildiklerimiz ufak olunca ilerisine yatırım yapanları anlamakta güçlük cekersek kendimizi sorgulamak başkalarını sorgulanmanın ilerisine geçmesini beklemekle olur sevgilerimle
BEN ELİF ŞAFAKA SELİM İLERİYE BİR LAF ETMEDİM Kİ İKİSİDE ÇOK SEVDİĞİM YAZARLAR SIRF BU YAZARLARI OKUMAK İÇİN BİLE OLSA GAZETENİZİN SAYFASINA GİRİYORUM HİİİÇ ÖN YARGIM YOK GİRER OKUR BAKAR ÇIKARIM NE OLACAK

SADECE BEN BİR GERÇEĞE DEĞİNDİM BU TRAJA NASİL ULAŞTIKALRINI SÖYLEDİM HEMEN İFTİRA DİYE BAŞLADINIZ ....

ZAMAN GAZETESİNİN HER KESİMDEN YAZARI VAR BEN BUNU HRİSTİYAN MİSYONER KLUPLERİ GİBİ GÖRÜYORUM ONLARINDA YAYIN ORGANLARINDA ÇOK DEĞİŞİK İSİMLER VAR AMA İYİ PARA VERDİKLERİ İÇİN HEPSİ BİR ARADA DURABİLİYOR

ŞİMDİ MEHMED NİYAZİ İLE ETYEN MAHÇUPYANIN GÖRÜŞLERİ BİRBİRİNE UYARMI YOOO TABAN TABANA ZIT AMA GAZETE NE YAPIYOR BİRİSİ İLE ÜLKÜCÜ KESİME,BİRİSİ İLEDE ERMENİ KESİMİNE HOŞ GÖRÜNMEYE ÇALIŞIYOR BUNA RAĞMENDE TRAJ ANCAK ZORLAMAYLA 700 BİNE ULAŞIYOR ....