Milli gazetenin, diyalok hazımsızllığı ve 'eşdinsel' ithamı
Allah-u Teala bana açıkça benim düşmanlarımla dostluk etme peygmber efendimizde kişinin dini arkadaşının dini gibidir derken ben bi hristiyanın ne koluna girerim ne başını sıvazlarım. dinin bildirdiği ölçüde ona hoşgörülü davranır ve yaklaşarım zamanı gelince zaten göreceksiniz kimin kimin başını döndürdüğünü sen neyi savunursan savun kaynağın belli haberler belli. okumadan öğrenme yeteneğin varsa buna diyecek bişeyimde yok ben okudum senin gönderdiklerinide makaleleride yorum yaptım gerçek olana inandım. son bi makale gönderecem senin için değil ama iyi niyetli müslümanların diyaloğun ne olduğunu tam olarak öğrenmesi için
bu arada müslümanlar saklanmıyo herşey ortada güzelde ortada kötü ortada hiçbişey yoksa girer internete bakar. aklı olan bulur.
Ayrıca sanada bi menkıbe anlayatayım;
Necip Fazıl birgün SeyidAbdulhakim Arvasi Haziretlerinin sohbetindeymiş. sohbet uzasın diye mübareğe hocam iman nedir anlatırmısnız diyo
SeyidAbdulhakim Arvasi Haziretleri ise tek kelime ile nasip diyor.
eğer nasibi varsa sen ona bi kitap versen dahi alır kabul eder müslüman olur dinini öğrenir yoksada sen istediğin kadar koluna gir. gör o zmn kimkimi müslüman ediyo hristiyan ediyo.
|