Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-09-2008, 03:18   #26
Kullanıcı Adı
ceyhanli
Standart Milli gazetenin, diyalok hazımsızllığı ve 'eşdinsel' ithamı
neye inandığın neye inandığın ne için uğraştığın beni bağlamaz "dava büyük,,şakası yok,,başkalarının tavsiyelerine ihtiyaç da yok" böyle bir söz yazmışsın. bunu yazan insanada diyecek birşey yok. senin kimsye ihtiyacın olmayabilir onada bişey demem var git yoluna. peygamber efendimiz alimler benim varisimdir demiştir. biz o varislerin kitaplarına tutunduk o kitaplara ihtiyacımız var bizim Allahın rahmetine büyüklerin bereketine ihtiyacımız var. bize himmet eylesinler diye kitaplarına bile besmelesiz el sürmeyiz. adlarını besmelesiz anmayız. adlarının bereketine ihtiyacımız var. bizim büyüklerimiz islam alimleri bizim gideceğimiz yolu bize tarif etmişler kitaplarında yol birdir ve haktır. herkesede açıktır isteyen gelir girer isteyen başka yoldan gider kendi bileceği iş. lütfen bana bir daha cevap yazma kalbimin daha fazla kararmasını ve senle daha fazla vakit öldürmek istemiyorum. benim kimsenin tavsiyesine ihtiyacım yok diyen birisine hiç bir açıklama kar etmez dedi büyüklerimiz. ne yazsak ne desek nafile. LÜTFEN BANA CEVAP YAZMA.
ceyhanli isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla