Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-09-2008, 18:29   #41
Kullanıcı Adı
ceyhanli
Standart Milli gazetenin, diyalok hazımsızllığı ve 'eşdinsel' ithamı
cevap vermeyecen dedim ama işin içine iftiralar girmeye başadı. mehmet oruc un gericilik yaptığı müslümanları senin dediğin gibi terör vs gibi alanlara yönlendirdiği namaz kılmayanı asın dediği yada ima ettiği en ufak bir yazıyı sözü çıkar göster ben kendimi asacam burda. eğer ispat edemzsen sen iftiracı bir kalleşsin. mehmet oruc tanınmadık bir isim değil kitapları var özellikle diyalog alanında bir sürü makale ve kitabı var özellikle sizin gibi diyalogcular çok iyi tanır nerden geldiğini çok iyi bilir. ben tanımam demişsin o kadar makalesini yayınladım gördün tanımam diyemezsin. delikanlı gibi çık söyle mehmet oruç diyalogun bazı insanlar tarafından yanlış yapıldığını masum insanların kandırldığını yıllardır ispatlıyor bizi zor durumda bırakıyor bu yüzden ona karşı kinimiz var de alnından öpim senin ama sende bu cesaretde yok.
dini çağın gereksinimlerine göre uydurmak demişsin. tövbe haşa Allah-u teala acizmiydiki bu günleri bilemiyecekti ve dini bugün gereksinimlerine uygun indirmeyecekti. islam dini en son dindir ve tam inmiştir hiç bir eksiği yoktur bunu herkes bilir kurandada yazar ve alemlere yani düne değil. bugüne düne yarına canlıya cansıza herkese ve heraleme peygamber olan Muhammed Alleyhselama indirmiştir. yani dinde hiç bir eksik yoktur. çağın gereksinimlerine uydurmak demek dini değiştrimek demek ve tövbe haşa Allaha aciz demektir. Allah acizmiydiki dini bugüne uyduramacaktı Allahın yapamadığını sen nasıl ypacaksın tövbe haşa. senin bu dediklerin mezhepsizlik ve sapıklıktan başka bişey deil. islam dinine yapılan yada çıkartılan en ufak bişey bile islam dışıdır. çünkü bu din eksiksiz inmiştir ve bunu çocuk bile bilir ama sen bunu bilemeyecek kadar acizsin cahilsin.
ceyhanli isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla