Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-14-2008, 03:51   #2
Kullanıcı Adı
CeVHeR
Standart İnsanda vicdan şeytanda ihanet vardır...
Alıntı:
Örtünme emri ne İran’dan geldi ne Turan’dan. Direkt Allah’tan geldi. Müslümanların kitabında böyle yazıyor. Şöyle yiğitçe çıkıp deseler ki,
“Bu Kur’an’ın emri bile olsa, Peygamber bile uygulasa, ben inançsız olduğumdan dolayı bunu kabul etmiyorum!” Bu yiğitçe bir şey olur.
Posta gazetesinde bir yazar var. Yazgülü Aldoğan. Tam bir başörtü düşmanı. Bundan 3-5 sene önce, hergün Emine Erdoğan ve başındaki örtü hakkında olur olmaz yazılar yazıyordu. Birgün kendilerine bu başörtüsü düşmanlığının nereden geldiğini, bunun insanların kişisel görüşleri olduğunu ve karışamayacağımızı anlatan bir mail attım. Bana verdiği cevap aynen aşağıdaki gibiydi:
- Kadınların kendi isteğiyle kapanmaları diye birşey yoktur. Bu tarih boyunca erkeklerin kadınlara uyguladığı baskıdan kaynaklanan bir durumdur. Kuran bile bunu böyle emrediyor ama ben yine de bunu kabul edemem...

Ben de kendilerine; o zaman yazılarınızda hangi dine mensup olduğunu yazmasını söyldim. Öyle ya kuran' ın emrettiğini bildiği halde kabul etmeyen bir insan müslüman olamazdı. Ama o ne yaptı; bir sonraki gün beni dinsiz yaptılar diye, mailimi değiştirerek köşesinde yayınladı...
Ben de sonra hem mailimi nasıl izinsiz yayınladın, hem de nasıl üstünde oynamalar yaptın diye demediğimi bırakmadım. Sonra ne mi oldu? Son mailimden sonra bir daha cevap veremedi bana...