Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-16-2008, 14:18   #50
Kullanıcı Adı
akpartiii
Standart Türkiye`de en çok okunan Gazete hangisidir?
Alıntı:
parabol Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
yalçın Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
parabol Nickli Üyeden Alıntı
Sabah okuyorum...

Ama her gün mutlaka Cumhuriyet ve zaman da alırım...

Toplumu ayrıştırıcı özelliğe sahip olan yayın kuruluşların zihinleri ile kulvar belirleyen zihniyetin ötekileştirme kültürü belli bir coğunluğa ulaştığında evrensel hakların oturması için gösterdiği direnç karşısında gerilen kurumların sancısı bizlere yansıyorsa elbett takip ettiğimiz gazetelerin içeriği önemli,okunan gazetenin halkın değerleri ve demokrasinin özü ile çakışmayacak kıvamda olması beklenilen ölçüdür eğer bu değerler ile haşır neşir olmayan bir gazetenin kendini ifade etmesininde bir anlamı yoktur ,halk tarafından makes tutmayan dizilerin yayından cekilmesi ile cezalandırılması yada tepki karşısında halk değer formatına ulaşması ,birey tepkilerinin bir sonucudur .kin ve nifaka sebep olan yayın ahlakını benimsemiş olan kuruluşlarada verileçek en güzel cevap satış dengelerinin bozulmasıdır . Sahip olacağımız kültürül bilgi ve farklı analyışları daha opjektif ve kin ile bezenmemiş zeminlerde sağlamam umudu ile acizane düşüncem sevgilerimle
Kusura bakmayın ama dediğinizden kendim için ne anlam çıkarmam gerektiğini anlamadım...
Sanırım Yalçın arkadaşımız, bize karşı görüşlü gazeteleri almayarak satış dengelerini bozmaktan bahsediyor.
Böylece basında ki güç dengelerinde bizim lehimize hareketler olacağından bahsediyor.

Ancak bu büyükte gözükse çok ufak bir hesap olur bence Yalçın kardeşim.

Onlar olmazsa bizim bir değerimiz kalmaz.

Umarım yanlış anlamamışımdır.Sürç-ü Lisan ettiysek affola!
akpartiii isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla