Alıntı:
ceyhanli Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
ozturks Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
ceyhanli Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
ozturks Nickli Üyeden Alıntı
kürtçe kanal açarak eğitim verilmesi olayı evet haklı olabilir ama adaletli değil daha somut bi şekilde hizmet verilmesi lazım doğuda eğitime daha çok önem verilmesi lazım.sizde söylüyorsunuz türkçe bilmeyenler var ve dahası özellikle türkçe öğretilmeyen çocuklar var bu topraklarda bu bayrağın altında ama ülkesinin dilini bilmiyor bence kürtçe kanaldan önce türkçe öğrensinler benim fikrimce...
|
kardeş okul yok öğretmen yok olsada çok zor şartlar altında kim öğretecek türkçeyi. en ucuzu hızlısı ve kolayı tv.
|
evet çok zorda okul açmak,eğitim vermek,zor diye kürtçe tv açıp iyice kendini ülkesinden dilinden yozlaştırdıkdan sonra mı kazanıcaz biz bu insanları
|
kardeş 24 saat kürtçe yayın yapmak zorunda deilki bu tv güzel bir programla önce türkçe özendirilir daha sonra öğretilir. uzaktan eğitim metodları var bunlar uygulanabilir.
|
demek ülkemiz bunca yıldır TÜRK çe yi sevdirememiş kürt çe yayından önce TÜRK çe vererek sevdirecek
ilginç
arabaya bir faydası yokken ikinci bir motor takmak hamallıktır öylemi
öylryse bir işe yaramadıktan sonra kendi dilinden uzaklaştırıp başka bir dili öğretmekte yanlıştır tabiki kendi topraklarının içerisinde
he ama şu vardı arapça gibi ingilizce alman ca fıransızca eğitimleri verirsin buna jhak tanınır nedeni tüm dünya bu dillerde dönmekte