Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-24-2008, 02:56   #65
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Standart Türkiye`de en çok okunan Gazete hangisidir?
Alıntı:
oguzdesouza Nickli Üyeden Alıntı
Türkiye'de şu anda okunmaya en müsait gazete kesinlikle ZAMAN ama satış fiyatları ne yazık ki bence söylenenler kadar değil.Örneğin ZAMAN'ın açıkladığı sayı 700.000 civarı falan oluo ama bu gazetelerin en azından 1/4'i hizmetin dershanelerine,yurtlarına,okullarına falan dağıtılıyor.Ama bi posta gazetesi ne yazık ki çok satılıyor.
Yahu ikide bir "Zaman'ın rakamları gerçek rakam değil, yurtlara dağıtıyolar deyip duruyorsun arkadaş" Bir kere tiraj rakamları YAY-SAT 'ın açıklamasıyla belli oluyor. Yurtlara gönderilen gazeteler bu durumda tiraja dahil olmaz. Abonelere gidenler Yay- Sat a nasıl dahil oluyor bilmiyorum. Ancak, hizmet yurtlar murtlar. Ortada büyük bir başarı var. Bugün Tiraj Listesinin Başında bizden bir gazete var. Yani ne demeye çalışıyosun anlamadım ki. Bırak ta bu muazzam başarıyı kutlayalım. Doğan Grubu'nu aşabilmeyi kolay mı zannediyorsun sen. Zaman'ın abonelik sistemi ayakta alkışlanmalı. Neyi çekemiyoruz anlamadım ki. Hürriyet'te yapsın o kadar abone o da dahil etsin tiraja...
Üç mevsim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla