Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-24-2008, 04:34   #195
Kullanıcı Adı
kabardey_06
Standart ÜLKÜCÜLER!
açılan konu ülkücülük nedir ne değildir üzerine,,konunun açıldığı yer,,ak partiye üye yada değil, fakat ona gönül vermiş kimselerin ak forum ismi altında kurmuş oldukları paylaşım sitesi,,,açılan konuya verilen cevaplarda ve yapılan yorumlarda konunun ülkücülük kısmını bir an için görmezden gelirsek geriye ne kalıyor ??,,,fethullah gülen hocaefendi ve osmanlı imparatorluğu,,,,,,,hiç kusuruma bakmayın arkadaşlar lakin ne bu açılan konu,,ne fethullah gülen hocaefendi ve ne de osmanlı imparatorluğu,,ağaz dalaşına malzeme yapılacak türden konu başlıkları değil,,,,,,,kardeşin kardeşi tanımadığı,davası uğruna öldürdüğü kanına girdiği zamanlar çok da eskilerde değildir,,kimi marksist olmuş devlete küfrediyor,,kimi radikal islamcı olmuş herkesi kafir ilan ediyor,kimi akıncı,,kimi ülkücü,,,hemen hemen hepside doğru bildikleri değerler namına gençliklerini,vatan için kullanmaları gereken o enerjilerini bir hiç uğruna heba ediyor,,akıl hocaları,bu işin mimarları,yıllar sonra kendi insanımıza reva görülen kıyımların,ve ayrıştırmaların ne denli boş ve ham olduklarını itiraf ettiklerine şahid olduk,,keşke dedi hepsi,,keşke o günlerde birbirlerimizi olduğumuz gibi kabullenebilseydik,,,(benim doğrularım yanlış ihtimali olan bir doğrudur,,,başkalarının yanlışı ise doğru ihtimali olan bir yanlıştır önermesini keşke o dönemlerde uygulayabilseydik demişlerdir),,,bir arkadaşımızın nazikce sitem ettikleri ışık evlerinin birisinde,,işin ehli bir hatip,kargaşanın ve kaosun en koyu olduğu o zaman diliminde gençleri toplamış,,hak ve hakikatden bahsediyor,,bir nefes aralığında,,gündeme bomba gibi düşen malum olaylar o ev içerisinde dillendiriliyor,,işte felanca örgüt mensubu kişi veya kişiler,devletin polisine taş attı,molotof kokteyli attı gibi haberler o vde işlenirken,,,,kanı kıpır kıpır bir ülkücü genç hmen kabarıyor,öfkeleniyor ve şu ifadelerde bulunuyor,,bunlar marksisttir,komünisttir,bunları yaşatmamalı,,her sokak başını bunlara dar etmeli gibi ifadelerini söyleme durumundayken,ordan başka bir genç hemen ayağa kalkıyor ve sen neler söylüyorsun arkadaşım böyle diyerek sözü ondan alıyor,,dudaklarından şu sözler dökülüyor,,,şimdi sen bu söylediklerini hemen uygulamış olsaydın,beni başaşağı cehenneme gönderecektin,gönderecektin çünkü ben,,daha bir hafta öncesine kadar elimde boya ve fırça duvarlara,marksist ve leninistpropaganda içerikli yazılar yazıyordum,,ALLAHA,PEYGAMBERE,KİTABA,VATANA ,BAYRAĞA KÜFREDİYORDUM,,,,bir gün bi arkadaşla tanıştım ,aldı beni buraya getirdi,ağabeyimizle tanıştırdı,,uzun uzun konuştuk,dertleştik,,ve ben anladım ki,,ALLAHIN HESABA KATILMADIĞI HİÇ BİR İŞ PAYİDAR OLAMAZ,,,ülkücü akıncı görüşmeli,,solcu sağcı kaynaşmalı,,,hepside kardeş olmalı,,,,işte ışık evlerinin SİYASET NAMINA İSTEDİĞİ,,,VE SİYASETTEN ANLADIĞI,,,,İYİKİ TSK VAR DEMEK,,DEMOKRASİYE YAN GÖZLE BAKTIĞIMIZA İŞARETTİR,,,TSK VARDIR VE HEP VAR OLACAKTIR,,,IŞIK EVLERİ VARDIR VE HEP VAR OLACAKLARDIR,,herkesi kendi konumlarında ve kendilerini nasıl tanımlıyorlarsa öyle kabul etmek, ben insanım diyenlerin vicdani anayasası olmalıdır,,milyonlarca mensubu bulunan gülen cemaati içerisinde toplumun herkesiminden insan olabilir bu çok normaldir,,çünkü kapıları herkeslere açıktır,,tıpkı ak partisi kapılarının herkeslere açık olması gibi,,muhataplarından istedikleri, az biraz SAMİMİYET,,,AŞIRILIKLARDAN MÜMKÜN OLDUĞUNCA UZAK DURMALARI,,NE O ?? YOKSA ÇOK ŞEY Mİ İSTİYORLAR ??,,
kabardey_06 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla