Alıntı:
_göktürk_ Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
eddie Nickli Üyeden Alıntı
di mi aslı dest-i izdivaçtır benim bildiğim..ben de göktürk kardeş yanlış yazdı sandım.. programın asıl ismi mi testi izdivaç?
|
Alıntı:
akrebin kıskacı Nickli Üyeden Alıntı
PROGRAMIN İSMİ:DEST-İ İZDİVAC
MALUM ESKİLER HER ŞEYDE OLDUĞU GİBİ EVLENME TEKLİFİNDE DE O MÜTHİŞ NEZAKETLERİNİ KORUYOR O MÜTHİŞ KELİMELERLE NEZAKETLERİNİ SÜSLÜYORLAR VE ''DEST-İ İZDİVACINIZA TALİBİM'' DİYEREK EVLENME İSTEKLERİNİ DİLE GETİRİYORLARMIŞ...
YARIN ELBET BİZİM ELBET BİZİMDİR!!!
|
Kırk yıllık DEST-İ' 'nin TESTİ olmadığını bende biliyorum klavyemdeki D harfide biliyor.
O şekilde yazmamdaki gaye yukardaki arkadaşın gayet açık bir dille anlattığı gibi adam gibi adam dest-i izdivaçın yakışmadığı ve olmadığı bir programın ancak ancak testi izdivaç olması gerektiğinin anlayışıdır.
Allah Türkü korusun.
|
BEN SİZE BİR ŞEY DEDİĞİMİ HATIRLAMIYORUM...SÖZ VARDIR YARASI OLANI GOCUNDURUR...KIRK YILLIK BU ATASÖZÜNÜ DE EMİNİM BİLİYORSUNUZDUR!!!SİZE SİVRİSİNEKLİ,DAVULLU ZURNALI BİR ATASÖZÜNÜ HATILATMAMA GEREK YOK HERHALDE..(Not bu konuda herhangi bir şey yazarsanız boşuna beklemeyin cevap vermem..Ben sözün itibarını kaybettirmem...O zaman susarım..O da kulakları sağır eden bir cevaptır zaten..)
ALLAH'IM SEN MÜSLÜMANLARI KORU!!!MÜSLÜMANLARA BİRLİK BERABERLİK VER YA RABİİ!!
YARIN ELBET BİZİM ELBET BİZİMDİR..