Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-28-2008, 02:00   #5
Kullanıcı Adı
RDönmezs
Standart FENERBAHÇE-Galatasaray
Alıntı:
ha_lee Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
RDönmezs Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
YavuzSultanSelim Nickli Üyeden Alıntı
ya sölesinler diyorum işte konuşalım. herşeyde konuşarak anlaşmamız var. bütün arkadaşlara sordum fenerli olanlara söleyin hakem hatalarını diye hiçkimse ağzını açmadı. Allah aşkına söleyin ya
gerçekten ya ben maçın tekrarını izledim ... sadece Gökhan'ın taç atışı sırasın da gösterilen sarı kart biraz ağır, Selçuk Lugano ve özellikle Volkan'a gösterilen kartlar çok doğru....
volkana gösterilen kart nasıl doğru bee objektif ol beee
lincoln denen o herif volkana ana avrat bacısına küfür ettiğini söyledi ve orda sinirlenip tekme attığını söyledi..
sen ordamıydın nerden duydun almanca yada portekizcemi biliyorsun yada dudak mı okuyorsun yapma ALLAH aşkına... Bu kadar basit bir bahane olamaz ........
al oku bunu okuda gör..

http://www.haber7.com/haber.php?haber_id=302894
eee ben burda lincoln'ün volkana küfrettiğini gösteren birşey göremedim... Volkan'ın açıklaması o şekilde .. peki diyelim lincoln gerçekten Türkçe'yi çok iyi öğrendi küfür de etti ( derbi maçların da sık sık küfürleşmeler olur bu ilk değil) Volkan'ın hareketleri ne kadar doğru ?
bana lami cimi yapma okudunmu haberi aksini ıspatlasın lincoln denen herif öle yağma yok..
o küfürleri edecek volkanda aferim diyecek iyi geçirdi tekmeyi helal olsun..
bu cümleden sonra söyleyecek bir şeyim yok sizin futbol anlayışınız buysa ben pes ediyorum... lincol'ne de kart çıktı unutma ;)

neyse arkadaşlar futbol sadece bir oyun yenmekde var yenilmek de ... bu oyun uğruna bir birimizi kırmayalım fenerbahçeli arkadaşlar hakkınızı helal edin.. İYİ GECELER....
Artık hakem baktıki 11 e 8 maç olmaz lincolnde çıksın gerek yoktu oyunda kalsaydı gs liler kendi arasında oynardı adam koymadıki sahada..
yenmek, yenilmek var futbolda ama böle yenilmek yenmek olmaz ellerinizi vicdanınıza koyun ve diyin hakem katletti izlediniz maçı bukadar körü körüne bağlanmayın gerçekçi olun..