Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-01-2008, 13:44   #10
Kullanıcı Adı
RDönmezs
Standart Başbakan iddiaları yalanladı: An be an her şeyden haberim vardı..
Alıntı:
Susmak Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
RDönmezs Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Alıntı:
RDönmezs Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Bende inandim ,Önce Busht açıklama yapıyor,ve daha sonra ABD savunma bakanı Ziyaretinden sonra geri cekilme haberi geliyor,ya ne kadar tesadüf varmis ya,ne balli adammis bu savunma bakani ki ziyareti tesadüfen planli geri cekilmemize dek geliyor ,
Sen inanmasanda olur.. ;)
Genelkurmaydan açıklama yapıldı okuduysan durumun sebebi TSK hükümeti burda dark tahtası yapmayın ki desemde yapacaksınız siz bildiğinizi okuyun..
uyan kerdesim uyan size göre ne kadar tesadüfler varmis hayret ediyorum,irak operasyonu baslamadan önce meydanlarda Muhalefet gibi konusarak sabir tasimiz satladi diyen basbakanimiz o zamanlar amerikanin kopegi geldikten sonra operasyonu bush görüsmesi sonraasina atmasi da mi tesadüf,.irak in disiliskikiler baskaninin: ,,biz istedigimizi aldik,, demesi demi tesadüf?,simdi ise bush saldiriyi birakin demesi ve savunma bakani ziyareti sonrasi aniden operasyonun durmasi da mi tesadüf
Oku oku arkadaş oku kaçınma okumaktan.. TSK ne demiş.? tabi sizler için bukadar şeyden sonra bunların olması bir anda tesadüf olduğunu anlatamayız anlıyamazsınız anlamak istemezsini sizin doğrular size bizim doğrular bize..
O operasyonun arkasinda Amerika varsa anlamam arkadas sen Anla ve kendini avut ne alaka,yok asker almis karari buna ancak cocuklar inanir,gerci cocuklarda inanmaz da neyse kendini asker aldi kararai diye avutan da yok degil yani,apacik ortada kardesim göremiyorsan ne diyeyim,askere Güvencim sonsuz sadece Amerika yi dost kabul eden hükümete güvencim hic mi hic yok,istersen geriye dön bak amerika öncedende yardim ediyordu pkk ya simdide yardimina yetisti,
ABD tabiki PKK yardım ediyor bunu bilmeyen yoktur..
sen anlamıyorsun orası artık ırak değil ABD ıraklı dediğin yetkililer ise ABD uşağı olmuşlar..
askere güvencin sonsa neden çekildi ozaman.? heh anladık hükümet senin için ağzıyla kuş tutsa iyi olamıcak asker neden çekildi bee desene.?