Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-04-2008, 03:52   #4
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Standart Yalanlar üzerine inşa edilen bir terör devleti: İsrail! (H.Karakaya)
Ne yalan söyleyim ben pek gazete okumazdım taraflı oldukları ve kimin doğru yazdığını bilmediğim için.He uzak durmuşumdur.Ta ki 6 ay öncesine akdar
Daha öncesinde başörtüsü karşıtı,atatürkçü tavır sergilerken çok şükür bazı gerçekleri gördüm,tarafım değişti,Hasan Karakaya'yı okuyunca ne kadar doğru ve gerçekçi yazar olduğunu gördüm.
Bazıları gibi 'kısa' ve 'anlamsız' yazılar yazmıyor,kaleminin hakkını veriyor...
Aynı şekilde Ali İhsan Karahasanoğlu...

Vakit elbet taraflı gazete,doğrudan taraf gazete ve asla yalan yazdığını görmedim.Ama her seferinde bazı zihniyet 'asıl yalancı gazete Vakit' dediklerinde 'vakitin 5 yalan haberini yazdığın taktirde hürriyet ve cumhuriyete abone olucam,yazamazsan ve ben hürriyet ve cumhuriyetin 50 den fazla yalan haberini yazdığımda sende Vakit'e abone olacaksın' dediğimde yalan haber yazamamaları Vakit'in ne kadar doğru çalıştığını gösterir 'Katil gazete' çamurunuda atarlar,danıştay saldırısının arkasında kimin olduğunuda gördüler ama 3 maymun oynamaktalar hala...

Vakit bu yolunda devam ettiği sürece okuyucu sayısı artmaya devam eder inşallah,artmaktada...
Çizgisinden çıkmaısn yeter

Ben tam bir vakit taraftarıyım,Vakit taraftarı olanları görmek güzel

---
Est,ben her seferinde veriyorum herkese ama 1 saat uygulaması var