Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-08-2008, 12:50   #115
Kullanıcı Adı
TÜRK IRKI
Standart Tartışıyorum..TRT'nin Bir Kanalı Kürtçe Yayına Açılacak
Alıntı:
yalçın Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar farklı düşüncelerin lezzet unsuru olması gerekirken ,düşman ve kin üretme carkı haline gelmemesi için elimizden gelen sağduyuyu inşallah kaybetmeyiz , her farklılığın kendine misyon edinip hizmet etmesi için gereken şartlar varken birbirimize harcadığımız kötü söylemlerin birliğimize yapılan en büyük hasar olduğunu düşünüyorum İdeolojik düzeyde farklılık, çeşitlilik kutsanıp, yüceltiliyor. O kadar ki, farklı olmak, neredeyse bizatihi haklı olmaktır artık öte yandan farklılık ya da çeşitlilik gibi değerleri eleştirmek hele hele reddetmek postmodern entelektüel dünyanın hakim söyleminde, başat kusur ve ayıplarından birisi haline getirilmiştir.
Arkadaşım ben diyorum ki densiz pkk askeriyle TÜRK askeri diye cümleye başlamış, teröristi asker olarak nitelemiş bu ne kadar normal geliyor size alıştırılıyorsunuz bunun meşru olduğuna ben ona gerekeni söylüyorum yarası olan vatandaşta apayrı bir söylemle konuyu değiştiriyor. Bu kadar kayıtsız kalmayın bir kişi bile sen ne demek istiyorsun dememiş bu kadar boş olamam kimse kusura bakmasın.
TÜRK IRKI isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla