Alıntı:
TÜRK IRKI Nickli Üyeden Alıntı
Neden zoruna gidiyor sana ne oldu kandile sen git malum azalma vardır kadronuzda sana Vatanseverlik öğretmem mümkün değil senin gibilerdeki psikoloji olmayan hayalin peşinde koşmak devlet sahibi olacağız diye avutun kendinizi ancak ben sahadada gerekeni yapıyorum şüphen olmasın o yüzden bu kadar karşılık vermen normal. Senin özel bir sıkıntın varsa ben gideririm özelden mesaj at gerekeni yapalım ikimiz madem bu kadar hırs yaptın.
Bana kardeş demeyide bırak benim senin gibi kardeşim yok.
|
Senin yas kac acaba!..idrak etme yetenegin yokta herhalde 10 lu yaslardasin..siz ancak sanal kabadayilik yaparak ülkeyi kurtarmaya calisan pkk kadar zararli fasist kesimsiniz!..
Evet sizin gibilerle zorum var cünkü sizin gibi fasistler yüzünden ülkemde kardes, kardese düsman kesilmis sizin gibi anlayisi kit irkcilar yüzünden ülkemde milletler birbirine karsi önyargili..
Senin beni anlamani istemiyorum cünkü seni öyle bir doldurmuslarki eline silah versele sunu git vatan icin vur desele bir saniye durmazsin cünkü sizler kullanilmaya müsait, beynini satmis insanlarsiniz..
Ogün samastin senden farki neydiki oda senin gibi vatan icin hrant dinki vurdu yarin belkide sen vatan icin birini vuracaksin, ceremesini benim güzel ülkem cekecek..
bilgi yok, birikim yok, anlasma kültürü yok sirf tehdit, yobazlik, gericilik sizler kendini bir halt sanan sözde kahramanlarsiniz, kurtlar vadisi izlemekten beyni sulanmis üc kurusluk ülke kurtaricilarsiniz..
Sizler özde degil, sözde milliyetcilersiniz onun icin sana ne yazsam bos ;)..
buyur bilgin, birikimin yetiyorsa tartis yok yetmiyorsa susda adam sansinlar...simdi daha fazla tehdit, küfür ve hakaret edersin cünkü senin gibilerin ici bostur, sizlerle fikir tartismasina girilmez cünkü fikriniz yoktur..