Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-08-2008, 16:35   #128
Kullanıcı Adı
kabardey_06
Standart Tartışıyorum..TRT'nin Bir Kanalı Kürtçe Yayına Açılacak
haber sitelerinden birisine göndermiş olduğum yazımı bu sayfaya taşımayı uygun buldum,,pkk terör örgütüne sistemli ve düzenli bir ordu hiyerarşisi atfedebilecek sözleri şiddetle kınıyorum,,türk askeri pkk askeriyle çarpışmıyor,,türkiye cumhuriyeti devletinin ordusu,vatan topraklarına kastı olan onu parçalamak isteyen terörist gruplarla mücadele ediyor,,olayı böyle görmek lazım,,etnik yapısı itibariyle kürt kökenli olan vatandaşlarımız pkk terör örgütünün amacını irdelemek durumundadır ,örgütün ,kürt kökenli kardeşlerimizi özgürce ve huzur içerisinde yaşatmaya yönelik en ufak bir projesi dahi yoktur,,bu örgüt kuruluş felsefesi itibariyle yapıcı değil yıkıcıdır,birleştirici değil ayrıştırcı ve bölücüdür,,ALLAHSIZ BİR DÜNYA DÜŞÜNMEKTEDİR,,VE BENİM MÜSLÜMAN KÜRDÜME DÜŞMANDIR,,
marksist felsefenin güdümünde ülkemizi parçalamak isteyen eli silahlı pkk terör örgütü,sorunun ta kendisidir,,doğu ile batı arasına giren ,türk ile kürdün arasını açan pkk terör örgütü,kürt sorunun bir parçası değil kaşıyıcısıdır,ilk yıllarında doğunun kundaktaki bebeğini katleden marksizm sevdalısı bu caniler, kürt kökenli vatandaşlarımızı düşünmedikleri gibi doğu ve güneydoğu anadolu bölgemizin kalkınmaması ve huzura kavuşmaması için ellerinden ne geliyorsa yapmaktadırlar,,aynı zamanda bu örgütün sempatizanları(keşke müslüman olmasaydık,bizi zorla ,kılıçla müslüman yaptılar,,bizler aslında zerdüşt dinine mensuptuk diyebilmektedirler),,,ey benim müslüman kürdüm,,sakın bunlara iltifat etme,yanlışa düşersin,,,devletimiz hepimizi kucaklayacak ve sorunlarımızı giderebilecek büyüklükte ve yüceliktedir,,bayrağımız birdir sende biliyorsun bunu AL RENGİNDE SENİNDE KANIN VAR,ÇERKEZİNDE KANI VAR,TÜKMENİNDE KANI VAR,,vatanımızda birdir ,biliyorum uğrunda sende canını seve seve verirsin,,tarih buna şahidtir,,devletimizde bir ve yücedir,,senin sıkıntıların devletimizi üzmüyor mu sanıyorsun,,inan ,pkk terörü nihayetlendiği zaman devasa hizmetler ayağına gelecek,huzur içerisinde hep birlikte ve beraber yaşayacağız,,kabul edersin ki,,bizim dilimizde birdir,,resmi dilimiz türkçedir,,bu ortak dilimizin dışında,senin kendi ana dilinde yayın yapacak bir televizyon mutlaka kurulacaktır,,dtp nin propagandalarına kapılma,,,sana kültürel haklarını en ideal şekliyle yine bu devlet verecektir dtp ''liler değil,,,kopar tüm bağlarını pkk terör örgütünden ve yandaşlarından,,,sarıl türk gardaşına,,diz dize ver,,yurduma yan bakan yedi düveli bir kez daha dize getir,,kafkasya kökenli bir çerkezoğlu olarak,,türk vatandaşı olmaktan gocunmuyorum,,sen de gocunma,,devletine güven,,o seni seviyor,,,
kabardey_06 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla