Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-12-2008, 14:42   #132
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Standart Tartışıyorum..TRT'nin Bir Kanalı Kürtçe Yayına Açılacak
Alıntı:
ozgun_genc Nickli Üyeden Alıntı
[b]Hala daha akıllanmayıp faşist faşist konuşmaya devam ederseniz. Dünya'nın en güçlü Ordularından birine de sahip olsanız Pkk bir 25 sene daha dağda kalır.
İnsan hakları dinimizce kutsaldır. İnsan hakları devletlerden de bayraklardan da Türk Askerinden de Pkk Askerinden de üstündür. İnsan hakları keyfiyet kaldırmaz.
Hak ve özgürlükler kimsenin keyfine göre şekillendirilemez. Hak ve Özgürlükler kimsenin keyfine göre yasaklanamaz. Hak ve Özgürlüklerin önündeki engeller kimsenin keyfine göre sürdürülemez.

Erkeklik bizde kalsın, açıklamaya çalışalım yine de..
'Türk Askeri' tabirini Türk milliyetçiliği tarafından bakarak, 'Pkk Askeri' tabirini Kürt milliyetçiliği tarafından bakarak söyledim.
Ama bunu dahi inkar ediyor sizin zihniyet. Dtp'ye destek ve oy veren dolayısıyla Pkk sempatizanı olan 2 milyon vatandaş yok mu bu ülkede? Kılıçtan mı geçirelim 2 Milyonu. Ya da onlar Pkk'ya sempati duyuyor diye görmezden mi gelelim... Bunu, neden Pkk Askeri' dediğimi belitmek için söylüyorum.

Önce anlamaya çalışacağız, bakacağız ve göreceğiz sonra da hazmedeceğiz. Sorunu kabul edip, teşhisine ve tedavisine yöneleceğiz.

Sizin sorununuz bu gerçekleri anlamak istemeyerek, görmek istemeyerek, Yaşasın Türklük! diye haykırıp egonuzu, gururunuzu tatmin etmek.

Ve kimsenin karşısına dikilip tehdit emeyeceğiz, bizim gibi düşünmüyor diye canına okumaya kalkışmayacağız. Siz bu vatanı hiçkimseden daha çok sevemezsiniz. "Vatanı en çok ben severim" çığırtkanlığını çöpe atacaksınız. Diğer insanlar da vatanı benim kadar sevebilir ve farklı düşünmeye de hakları var diyeceksiniz.

Bölücü mantık diyor bana, ya sen nesin birleştirici mantık(!).. Saman milliyetçiliği yapıyorsunuz ve memlekete zarar veriyorsunuz.

Kürt kardeşlerimizin haklarını heba etmenize izin vermeyeceğiz.

Laikçi Faşizme geçit vermeyen bu AK GENÇLİK, milliyetçi faşizme de pabuç bırakmayacaktır!... Bu Böyle Biline

Üç mevsim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla