Konu: Ahmet Kaya
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-13-2008, 01:38   #50
Kullanıcı Adı
Gölge
Standart Ahmet Kaya
Alıntı:
AKtunaHAN Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Gölge Nickli Üyeden Alıntı
Kimse bize burda Hainliğini sanatçı kılıfıyla makyajlayan ahmet kaya'yı sevimli göstermeye çalışmasın ....biz kimin ne olduğunu çok iyi biliyoruz kimbilir ne kadar yardım gönderdi pkk'ya ve daha birçok eylem olay vs...vs... hepsini bizzat gördük
Bunu yapan ben miyim? Kimseyi size sevimli göstermek gibi bir kaygım yok. Sizin kimi sevdiğiniz benim hiç umrumda değil efendim. Kaldı ki size birilerini sevdirmeye çalışacağım.

Cümleninizin başında "kimbilir", sonunda "hepsini gördük" diyorsunuz. Hem görüyor hem bilmiyorsunuz. Bu da başka bir meziyet.

Neyse sadece kim ne düşünüyor görmek istedim. Kimseyi sevdirmek gibi bir kaygım olamaz. ( Birileri gibi. )
Sen hiç merak etme senin yorumlarından belli oluyor zaten ne yapmaya çalıştığın Türkiye'de çoğu kimse onu sevmez buna bende dahil binlerce insan ölüme giderken, teroristlerle savasirken, o mehmetciklere moral konseri vermek yerine gidip bi terörist başinin resmi altinda "ordan bir TC gelmekte" diye , teroristlere konser veren bir adam nasil dinlenirki ?

otuz bin kisinin katilini ozliyen, savasi ozlemistir, teroru ozlemistir, o adamın neyi nasil sevilir ??
Gölge isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla