Konu: Ahmet Kaya
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-13-2008, 02:45   #10
Kullanıcı Adı
Ayşe_Berra
Standart Ahmet Kaya
Diğer konuyada yazdım aynı yorumu ama tartısma nerde takip edemediğim için ekliyorum...

Ahmet kaya dinlediğim için Türklükten çıkmam, vatan haini ilan edilmem kadar saçma bir düşünce olamaz. Neden bu şekilde genellemeler yaparız anlamıyorum. Geçenlerde biride gece düğününe gittim diye cehennemlik ilan etmişti helal haram durumlarından o geldi aklıma.

Sonuçta sevelim ya da sevmeyelim sadece Ahmet kaya değil söz konusu olan, İbrahim Tatlıses var adam Türkiye'ye mal olmuş en büyük seslerden biri dinleyelim dinlemeyelim bu gerçeği inkar edemezsiniz.Ama boy boy görüntüleri var pkk bayrağı önünde Edip Akbayram, pkk destekçilerinin görünen isimlerinden en başta olanlardan ama sesini yorumunu inkar edemezsiniz.

Ahmet Kaya'da aynı. Aman bu adam pkkyı destekliyormuş "tuu, kaka, şerefsiz,Allah kahretsin..." 'lerle yürümez bu konular. İster sanatçı, ister gazeteci, ister oyuncu ne ve kim olursa olsun, eğer içimizdeki nefret tohumlarının büyüyüp bizi sarmasına inat ortada bir başarı, ciddi anlamda ses getiren bir başarı takdir edilecek bir yorum ya da sonuna eklenebilecek bir sürü şey varsa bizde at gözlüklerimizi çıkarıp bunu görebiliyorsak takdir etmek durumundayız. Sevme, dinleme ama var olanı inkar edemezsin.

Burada kimse çıkıp vatan millet sakarya edalarıyla bir başkasını karalamaya çalışmasın. Kimse kimsenin ne kadar vatanser sorusunun cevabını verip hain ilan edecek konumda değil.

Vatansever olmak, sadece ülkeye zarar veren olay ve kişilikleri yuhalamak değil. Dilini, dinini korumak sahip çıkmak. Eğer bir ülke dilini kaybetmişse tüm mirası yok olmuş demektir. Esas hainliği biz yapıyoruz farkında olmadan haberimiz yok. Ya da varda işimize gelmiyor...
İğneyi kendimize batıralım ki çuvaldızı batırırken zarar görmeyelim...
Ayşe_Berra isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla