03-15-2008, 18:33
|
|
|
ZAMAN artık tirajda da 1 numara.
Alıntı:
yalçın Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
milli_mücahide Nickli Üyeden Alıntı
bizimde eve zaman geliyor ama dersane hocam istememe rağmen yalvar yakar zorla üye etti neyse dedim sonuçta hocamdır üzerimde hakkı vardır oldum üye bir ay sonra iptam ettirmeye kalktım meğersem ben iptal ettirmeye kalkınca hocama haber veriyorlarmış yine bir tan dil döktü yine hayır diyemedim hergün eve geliyor ama ben aynı zamanda milli gazeteyi elimden geldikçe düzenli takip etmeye çalışıyorum esas okuduğum gazete milli gazete yani. 
|
Hocanız sizleri evrensel değerler ile barışık kılmak için öz veri ile calışmış ama siz hocanıza biraz saygı duyup gazetenin içeriği ve insana kazandırdığı ufuktan bir nebze nemalanmamışşınız oysa içerik değerleri ile beslense idiniz bu sui zanlara gark olmazdınız, bazen davanın ehemmiyetini hisseden ruhlar zayıf iradelerin üstüne sağnak sağnak yağarmış ,gazetenin satış noktaların koordinatları hakkında bilgi edinme yerine insanlığa ve topluma kazandırdıkları ile haşır neşir olsa idik bu gün yapısal ve dokusal olarak aynı anda aynı şeyleri hissetip farklı kulvarlarda koşan ama küfre karşı tek yürek olmayı başarabilirdik sevgilerimle
|
sizde öğretmensiniz galiba? hep aynı sözler. neyse saygımdan dolayı susayım sonuçta üç yıldır bu cemaatin toplantılarına giderim programlarında yatılı kalırım açıkçası hocalarımıda çok severim. nankörlük edemem. SAYGILARIMLA
|
|
|