Alıntı:
mavera Nickli Üyeden Alıntı
Benim görüslere saygim var, elestirilere saygim var hazimsizliga, kuyruk acisina, iftiraya, hakarete, yalana, kibire saygim yok demek ki senin mesajlarin bunlardan birinin icine giriyorki benim tarafimdan ciddiye alinmiyor bak ciddiye alinmiyor diyorum yani saygida duyuyorum yoksa seni adam yerine koyup niye cevap verelim ki degil mi kardes ;)..
Siz varin dogruyu söylediginizi idda edin, varin bildiginiz yolda devam edin ama yolumuza tas koymaya kalkarsaniz su anda oldugu gibi gereken cevap itanayla verilir bundan zerre kadar süphen olmasin..
|
[b]Cevapların sadece kendını asagı derecelerı dusurmekten yana oluyor sadece bunu bil...Bizim amacımız yolunuza tas koymak degıl sizi ucuruma giden yoldan iteleyerekte olsa saadetli ve refahlı bır yola sokmak çünki bizim içimiz el vermıyor bu tip yanlıslara bu benım senın ve daha nıcelerının ülkesi artık ucuruma giden yolun son donemecındesınz hocamın soyledıgı gıbı dövecek dizimiz kalmayacak dövecek dizimiz...Bi taraf olmayan bertaraf olur nerede oldugunuzu bilmeniz için bunlar sizde bir tokat niteligi uyandırması gerekır ama yüzünüz o kadar kalın ki alt tarafa işlemiyor...Osmanlı 700 yıl yasadı ama bu tip hükümetler geldıkce ülke bir karanlıga dogru suruklenmekte ve sadece sizin yaptıgınız günü kurtarma cabasından baska birsey degıl....