Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-22-2008, 14:47   #26
Kullanıcı Adı
parabol
Standart Tartışıyorum...DTP kapatılırken iyi, AKP kapatılırken kötü(mü?)
Alıntı:
laik türkiye Nickli Üyeden Alıntı
*HAngimiz DTP'nin kapatılmasına karşı çıktık?

*Bilmiyormuyduk DTP yi kapatan yasakcılar, AK partiyide birgün kapatacak

valla arkadaşım ben dtp nin kapatılmasına karşı çıkmadım çıkmamda..
dtp zaten bölücü bir parti..kapatılmalı elbette...
ee akp eksikleri yok değil..bence akp türban denilen bu önemsiz kavramı çok zorlamammalıydı..çünki zaten herkes heryerde türbanı takıyor..kim bişey demiş ki? diyebilir mi? insan özgürlüğü bu, diyemez tabi..ama şu var ki her yerin bir kuralı vardır..yatağa nasıl picamayla,işe nasıl gravat ve gömlekle,memurluk yaparken nasıl üniforma giyiyorsak aynı şekilde heryerin kendine ait bir kuralı vardır..mantıkende bu böyle değilmidir sevgili arkadaşlarım...elbette hepimiz müslümanız yalnız dinimizin en önce başvuracağımız kuranı kerimde bile devletin ve toplumun kurallarına uyma zorunluluğumuzdan bahsedilmiştir..böylelikle diğer yurttaşlarımızla daha uyumlu ve kardeşçe yaşayacağımızı umuyorum..
Her yerde başörtüsü takılabildiği içinmi üniversitelerde derslere girilemiyor...Hadi desen ki kamu kuruluşlarında bir resmi kıyafet vardır girilmez başörtüsü ile hadi onu anlarım diyelim(anlamıyorum ya neyse)..Ama üniversitelerde herkes istediği abartıda giyinebiliyor...bilmem neresinde mini eteğini giyiyor...rapçisi etek gibi tsortler giyiyor zincirler takıyor..kimileri hippi modasını uyguluyor...iş başörtüsüne gelincemi bir kuralı oluyor...
parabol isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla