TÜRKİYE YE BAŞBAKAN OLMAK ZİNDANLARDAN GEÇER....
Hayrola size göre hidayet sahibi degilmiyim? tabiki sp ye oy vermedim ya ben hidayete ermedim ben nasil 25 kere hacca gitmis birine oy vermek dururken, tayyib gibi davadan dönen birine oy veririm?
demek benim gibileri cok gördün ve yola getirdiniz? bu yaziylami, bu basit cümlelermi, bu ici bos argümanlarla mi, bu kendinizin bile inanmdiginiz söylemlerle mi? belki ilkokula yeni baslamis birini biraz zorlarsiniz iyi bir milli görüs neferi yapabilirisiniz..
Daha kendi teskilatina sahip cikamayan, kendi üyeleri baska partiye oy veren sizler neyden bahsediyrosunuz, hangi masali anlatiyorsunuz, kimi kandiriyorsunuz ben size erbakan hocadan güzel bir sözle cevap vermek isterim "hadi oradan, hadi oradan"..
Tez diye yillardir ayni seyleri sunan sizler bir arpa boyu yol almazken aksine her gecen gün geri giderken bize ne anlatmaya calisyiorsunuz..
Buyrun beni milli görüscü yapin ama önce siz görüsünüzü iyi bilinki burada hep ayni seyleri tekrarlamayin aman ne farkederki google ne ise yariyor, yaz milli görüs ne demek oldugu ciksin 8)
[/quote]
sen gibilerin gözünde yol almamış gözüküyoruz biz belki seçimi kazanmadık ama çok büyük bir zafer kazandık bir chp lideri baykal bile kuran-ı kerimin ayetlerini araştırmaya başladı açıp okudu merak etti bu biizm gittiğimiz yolun ne kadar doğru olduğunun göstergesidir varsın sen ve sen gibi düşünceye sahip olanlar anlamasın daha büyük bir topluluk anlıyacaktır en azından milletimizi sömürmüyoruz doğruları konuşuyoruz çıkıpta enflasyon bu kadar deyip aslını saklamıyoruz işsizlik bu kadar deyip aslını saklamıyoruz sen neyden bahsediyosun güzel kardeşim insanlar artık lanet etmeye başladı şunu unutma bu saatten sonra bizi boşver chp yi başa getirriler sizi getirmezler tüm herşeyi halk görmeye başladı artık herşeyi ;)
|