Alıntı:
mavera Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
TÜRK IRKI Nickli Üyeden Alıntı
Sizin şu paslaşmalarınız muazzam ben yanıtımı verdim kayda değer gördüğüm için cevabın yoksa üstelemenin faydası yok black metal arkadaşım. Mavera birilerinden kastın pkk ideolojisine yatkınsa destekliyorsa ihanet içindeyse bende bu Vatanın evladı olarak adres gösteririm şimdi onlarda Vatan evladı deme Vatanın (ananın) ona ihanet eden evladı olmaz.
|
Bana simdi kacamak cevap verme bir kelime yeter yüzde 6 vatan hainimidir, dtp ye oy verenler necidir, ne yapilmalidir, nereye sürülmelidir? lafi dallandirip, budaklandirma burada sana vatanseverlik dersi ver demedik, soruya cevap ver dedik 8)
|
Hemde katıksız hain mavera kardeş.Bunu görmek için gözlük takmaya gerek yok.Bu katıksız ve katıksız ve bir o kadar daha katıksız hainlerin daha geçen ay ellerinde Kur'anı kerim nerdeyse hatim ettiklerini gördük .Fakat nedense sonradan birde değişmişler aradan bir kaç gün geçince bu sefer milli silahlarından olan taş'a sarılmışlar cami taşlıyorlardı.Allahtan kur'anı ellerinden bırakmışlar yoksa yanlışlıkla onuda atarlardı.Nerelere sürülür bilemem ama her şey yalan şu bir gerçek ki içlerindeki bir kısım kandırılmış saftorikler hariç büyük bir kısmın hepsi hain ve potansiyel terörist.He kazanmakmı gerekir yada nasılmı eğitilir nasılmı adam edilir onuda senin hükümetin düşünsün.