03-23-2008, 00:12
|
#373
|
|
ZAMAN artık tirajda da 1 numara.
Alıntı:
ozgun_genc Nickli Üyeden Alıntı
Ah bu tipik milli görüşçüler yok mu?..
Hep söylerim 'tipik ülkücüler' ve 'tipik milli görüşçüler' bir temel oluşturup altyapılarını kurduktan sonra beyinlerini kilitlemişlerdir. Ebedi bişey sokamazsın artık zihinlerine.
Gelelim senin yorumuna Jonathan, genel düşüncene katılıyorum gazete tabi ki herkese hitap etmeli. Ancak senden ayrıldığım nokta şurası. Herkese hitap etmek yarı çıplak kadın reklamlarıyla veya haberleriyle olmamalıdır, olmayacaktır.
Jonathan şunu unutmamalısın ki; Zaman Gazetesi de dahil, bizler milletimize 'yüksek ahlak sahibi bir toplum oluşturma' vadini verdik. Yarıçıplak kadınların yer aldığı haber ve reklamlar bir sürü gazetede fazlasıyla var. Jonathan bırak da farkımız belli olsun.
|
Evet bu noktada katiliyorum arkadasa..kaldiki daha gecenlerde basbakanimiz yari ciplak resimler nedeniyle kartel medyayi elestirdi ama zamanda acikcasi öyle yari ciplak resim yayinlandigini sanmiyorum zamana hatta bir elestiri bile yapilmisti hic bayan atletin resmi yok diye gercektende arastirildi hic yayinlanmamis..
|
|
|