Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-29-2008, 22:45   #1
Kullanıcı Adı
sadeceali
Standart KİTAPLAR ÜZERİNE HERŞEY BURDA!!!
Evet arkadaşlar... öncelikler biraz uzun bi yazı olacak... bana güvenmiyorsanız okumayı burda bırakın...

Bu bölümü açma amacım, forumda ki üylerin kitap kültürlerini okumaya başladıkları kitapları birbirleriyle paylaşmaları aynı zamanda da bunu yaparken de bölüm diğer üyelerle -ortak zevk olan- kitaplar üzerinden sohbet ortamı sağlamaktır...

Şimdi.. Örneğin bir üyemiz bir kitap aldı ve okumaya başlayacak.. buraya aldığı kitap hakkında bilgiler verecek... şu yayınevi falanca yazar...fiyatı şu kadar.. v.s

Bu durum sadece yeni aldığı kitap için değil... forumda bu bölümün sonradan var olduğunu öğrenip katılan üyeler de yazabilirler...

işte ben şu kitabı okuyorum... bilmem kaç ay önce aldım bilmem kaçıncı sayfasındayım... çok güzel bi kitap veya ben beğenmedim.. yarısında bıraktım... tavsiye etmem.. v.s.

Yeni kitap alıp başlayan üyeler... buraya başladıklarını bildirip kitabi tanıttıktam sonra iş bitmiyor tabi ki..
kitabı okuduğu zaman zarfında... atıyorum kitabın 100. sayfasında.. buraya gelip..

arkadaşlar ben şu zamnda şu kitaba başladım... şimdi o kitaın 100. sayfasına geldim.. kitap çok güzel gidiyo... çok akıcı.. romantik.. duygusal v.s bunları paylaşacklar....

bu kadar da değil...

mesela kitabı okurken... çok anlamlı veya çok komik.. ve ya ibret dolu bir cümle... bir paragraf ve ya bir olayla karşılaştı... hemen gelip burada paylaşacak.. böylece hem okuduğu kitabın içinden örnek vermiş olacak... hemde ilgili bölüm yazı cümle paragraf.. v.s hakkında diğer üyelerin görüşüne sunacak..

diğer üyeler de konu hakkında görüşünü bildirecek.. fikrilerini paylaşacak...

böylece hem söz konusu kitap hakkında tartışılıp bi bakıma analiz yapılmış olacak... hemde kitaplar üzerinden üyeler arasında sohbet ortamı doğmuş olacak...

Ayrıca yeni çıkmış kitaplar üzerine de kritikler yapabiliriz....

ben aşağıda somut bir örnek olması için... hemde ilk konu olması için kendi okuduğum kitaptan başlıyorum....

şimdiden teşekkürler...

bu arada okuduğunuz içinde ayrıca teşekkür ediyorum....

sadeceali isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder