Alıntı:
duyguseli Nickli Üyeden Alıntı
Sadaka mı ki bu üstü kapalı yapılmasını savunuyorsunuz..?Ne demek göstere göstere..Gizli gizli mi versin..Dileyen dilediği gibi verir..Bende çoğu zaman söylemiyorum bazende çok beğenir yada sevinirsem verdim diyorum..Artıyı biz üyelerin yüzüne vurmak için vermiyoruz ayrıca..Bu onları beğendiğimiz takdir ettiğimiz anlamına geldiği için üstüne basa basa (+) diyoruz..Hayret bişe ya anlamıyorum insanları..Şimdide artılara çattılar.. :o bir o vardı sevinç kaynağımız onuda ne gerek var diye tersleyin tamam olsun.. siz söylemek istemiyorsanız söylemeyin..Ama söyleyenlere de karışamazsınız..Ben dilediğimin paylaşımına artı der geçerim..Kimseyi enterese etmez ben hariç..Yani bu mu battı gözünüze koskoca forumda.. :o bu mudur..? Hakkaten tırstım ben ha..Yani korktum artık artıda vermiyorum hatta kaldırılsın.. yuh artık..
|
Bu benimle ilgili bişey, bana ruhaf geliyo diyorum. Black'la da aramızda bir muhabbet var, onun için sivri üslup kullandım, Black alınmaz merak etmeyin. Yoksa beğeni bölümünü ben de sevdim. Çok güzel. Herkes nasıl verirse versin canım, bişey mi dedim. Benim hoşuma gidip gitmediğini belirttim o kadarcık.