04-01-2008, 19:14
|
|
|
Nisan 1 Şakası Değil Gerçek! :)
Alıntı:
KaraEsref Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
mavera Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Alıntı:
Ak_Kelebek Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Hiç kimse darılmasın kızmasın. Ben bir Beşiktaşlı olarak orada bulunan kişileri (ister gsli olsun ister bjkli) kınıyorum! Kınıyorum! Kınıyorum! Yazıklar olsun size! > 
|
Katılıyorum sana ama GÜLMEKTEN! :D :D :D :D
|
Neden güldünüz bilmiyorum ama oraya gidipte gs bayrağı açmak demek, kendi kendinizi rezil etmek, (hiç sevmem bu cümleyi ama) kendinizi ezik yerine koymak demektir. Bir gslinin Galatasarayı, bir Türk takımını bu kadar düşürmeye hakkı yok. Espiri yapacaksa, kızdıracaksa statda kızdırsın, burda kızdırsın. İnsan kendi kendini, bir grup gavura rezil edermi ya!
|
He tamam siz olayin gavur kismina takildiniz yoksa misirin el ahly takimi olsaydi sorun olmazdi hem onlarda müslümanda var bak anelka, diarra ellerinden öper esrefcigim 8)
|
Hayır, alakası yok. Gavur olmuş, Arap olmuş, Çinli olmuş, isterse Ugandalı olmuş fark etmez. Yabancı olmasıyla alakası var.
|
Artik globellesen bir dünyadayiz belki onlar chalse taraftaridir gerci üstlerindeki forma pek chalsea formasina benzemiyor ama Türkiyede oluyor böyle seyler gecen hafta eliyle 8 isareti yapan ne taraftardi, ne amigoydu fenerin sözlesmeli futbolcusuydu ;)
|
|
|