Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-03-2008, 14:51   #31
Kullanıcı Adı
ATmaCA53
Standart Chelsea Zaferi Avrupa Basınında!
Alıntı:
Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı
fener şansa galip geldi.
Chelsea'li futbolcuların posizyonu çok fazlaydı,feneri takmıyor olcaklardı ki kendilerini yormadılar maçı kendi evlerine bıraktılar.

fener resmen 9 doğurdu dahada,Chelsea önemli posizyonları değerlendirseydi fener fark yiyebilirdi ama fazla üstelemediler.Bana göre fenerin sonu bjk gibi olcak.bjk de liverpool'u kendi evinde 2-1 yenmişti.Ama ingilterede 8 fark yedi.fenerinde sonu bunun gibi olacağından eminim (inşAllah)...

Chelsea'li futbolcular isteksiz oynadı,her şeyi kendi evlerine bıraktılar.
Şu var ki Chelsea'li futbolcular ve taraftarları 'oha' gözleriyle bakmışlarıdr.Sanki fener şampiyonlar ligi kupasını almış gibi sevinç gösterilerinde bulundu.Rezillik...

Ne garip ben sahada volkan,semih ve bir çocuk dışında Türk oyuncu göremedim.
3 tane Türk.O kadar.
Bir Türk takımı mı oynuyor yoksa 2 yabancı takım mı oynuyor anlayamadım.
Bazı yabancı takımlarda 2 Türk oyuncu bulunuyor,acaba o takımda mı Türk takı mı ?
fazla kıskanmayın bence, dediğim gibi fenerbahçe yensede, yenilsede fenerbahçe futboluyla adından söz ettirmiştir, avrupa, tüm dünya fenerbahçeyi tanıyor, fenerbahçenin kasasına paralar giriyor, galatasaray hala para dilenmeye devam ediyor, okadar borç batağına girdilerki nerdeyse bu takımı kapatmak zorunda kalacaklar. artık seneye 2 amatörde oynarsınız tabiki bu borç fazla açılmazsa, neyseki hükümet yine destek çıkıyor yardım ediyor, hükümette olmazsa yani galatasaray bitmişti.
ATmaCA53 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla